Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksumatot
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Juoksumatto

  Juoksumatto sopii kuntoilijalle, joka haluaa nauttia lenkkeilystä vuoden jokaisena päivänä. Juoksumatto on mutkaton tapa ylläpitää omaa juoksuharrastusta, kun sää ulkona ei houkuttele tai arki on kiireistä. Juoksumatolla aamu- tai iltalenkki onnistuu kätevästi kotona – vaikkapa omassa olohuoneessa. Kevyt juoksumattotreeni on myös hyvä tapa lämmitellä lihakset ennen lihaskuntoharjoittelua. Hyvä juoksumatto sopii monipuolisesti eritasoisille kuntoilijoille – olitpa sitten kokeneempi urheilija tai vasta opettelemassa aktiivisempaa elämäntapaa. Juoksumatolla on helppo seurata esimerkiksi omaa sykettä, vauhtia ja kalorinkulutusta, mikä varmistaa, että harjoittelu on turvallista ja tehokasta. Hyvä juoksumatto sisältää erilaisia harjoitusohjelmia, joista voi valita omaa tavoitetta parhaiten palvelevan vaihtoehdon. Piditpä sitten tehokkaista intervalliharjoituksista tai kestävyyskuntoa kehittävistä harjoituksista, juoksumatto sopii jokaiselle. 

  Juoksumatoista löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja. Itselle sopivin vaihtoehto kannattaa valita omien tavoitteiden ja kuntoiluharrastuksen säännöllisyyden mukaan. Jos kaipaat tukea juoksuharrastuksen tueksi ja haluat ylläpitää peruskuntoasi arjen keskellä, sinulle riittää todennäköisesti yksinkertainen juoksumatto, jossa ovat hyvät perussäädöt ja mittausominaisuudet. Jos haluat hioa juoksukuntosi huippuunsa ja nautit monipuolisesta juoksuharjoittelusta, sinun kannattaa valita malli, joka on varusteltu erilaisilla juoksuohjelmilla sekä tarkkaa dataa tuottavilla mittausominaisuuksilla. Myös tilalla on merkitystä, kun tarkoituksena on hankkia juoksumatto kotiin. Suureen asuntoon voi hankkia raskasrakenteisemman juoksumaton, mutta pieneen tilaan sopii kokoontaitettava tai kevytrakenteisempi juoksumatto. Ennen ostopäätöstä kannattaakin tarkistaa juoksumaton mitat ja arvioida, miten se mahtuu omaan kotiin.

  Haluatko löytää laadukkaan juoksumaton? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat juoksumatot juoksun harrastajille ja kotikuntoilijoille. Meiltä löytyvät tunnetut ja luotettavat merkit, kuten kotimainen Tunturi-juoksumatto. Valikoimasta löydät erikokoiset juoksumatot, joista löytyy vaihtoehtoja sekä pieniin että suurempiin tiloihin. Itsellesi sopivimman juoksumaton valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa juoksumatto kotiin netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pidät monipuolisesta kotikuntoilusta, tutustu myös muihin kuntoiluvarusteisiin. Katso esimerkiksi Foam Rollerit, jumppakuminauhat ja hyppynarut.

  Paljonko juoksumatot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksumatot -kategorian tuotteet saat hintaan 990.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1699.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksumatot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tunturi Tunturi T40 Treadmill Competence - juoksumatto, Tunturi Tunturi T50 Treadmill Performance - juoksumatto ja Tunturi Tunturi T60 Treadmill Performance - juoksumatto sekä suosituin merkki on Tunturi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.