Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Hyppynarut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hyppynarut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics Hyppynaru, Energetics Hyppynaru PVC ja Nike FUNDAMENTAL SPEED ROPE - hyppynaru. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Hyppynaru, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 17.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hyppynarut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hyppynarut -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 17.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hyppynarut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Hyppynaru, Energetics Hyppynaru PVC ja Nike FUNDAMENTAL SPEED ROPE - hyppynaru sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hyppynarut

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun