Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksuliivit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Juoksuliivit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuliivit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics Bayolo IV Ux - juoksuliivi, Swix Horizon Primaloft Vest W Hiihtoliivi - juoksuliivi ja Nike Therma-FIT Synthetic-Fill Running Vest W - juoksuliivi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Bayolo IV Ux - juoksuliivi, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 150.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksuliivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksuliivit -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksuliivit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Bayolo IV Ux - juoksuliivi, Swix Horizon Primaloft Vest W Hiihtoliivi - juoksuliivi ja Nike Therma-FIT Synthetic-Fill Running Vest W - juoksuliivi sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.