Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Juoksuliivit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksuliivit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Tripla Hybrid Vest UX - juoksuliivi, adidas W Xcity Padded Vest - juoksuliivi ja Swix Horizon Primaloft Vest W Hiihtoliivi - juoksuliivi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on adidas Adizero Vest - juoksuliivi, jonka hinta on 85.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 90.00 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksuliivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksuliivit -kategorian tuotteet saat hintaan 85.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksuliivit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Tripla Hybrid Vest UX - juoksuliivi, adidas W Xcity Padded Vest - juoksuliivi ja Swix Horizon Primaloft Vest W Hiihtoliivi - juoksuliivi sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksuliivit

3/5

Perustuu 1 arvosteluun