Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Lasketteluhanskat

Rinneurheilusta pääsee nauttimaan parhaalla tavalla, kun vaatetus on kohdallaan. Lämpimät ja säänkestävät vaatteet ovat paikallaan, sillä laskettelurinteessä sääolosuhteet ovat yleensä vaativammat kuin maantasolla: korkeuksissa ilma tuntuu kylmemmältä, eikä avoimessa rinteessä löydy tuulensuojaa. Onnistunut rinnevaatetus ei jätä huomiotta yksityiskohtia – esimerkiksi hyvät lasketteluhanskat ovat ehdoton osa toimivaa lasketteluvaatetusta. Parhaat lasketteluhanskat ovat lämpimät ja tuulen- sekä vedenpitävät. Jotta laskettelusauvoista ja hissikapulasta saa hyvän otteen, Hanskat eivät kuitenkaan saa rajoittaa käsien liikkuvuutta. Hyvät lasketteluhanskat on varusteltu aavistuksen nahkealla kämmenosalla, jonka parantaa hanskojen pitoa kosteissakin olosuhteissa. Lasketteluhanskoissa on hyvä olla myös säädettävä ranneremmi, joka estää kylmyyttä pääsemästä iholle.

Millaiset käsineet lasketteluun? Lasketteluhanskat tarjoavat paljon vaihtoehtoja erilaisiin mieltymyksiin. Jos etsit kaikkein lämpimintä vaihtoehtoa, valitse kevyesti topatut ja vedenpitävät laskettelurukkaset. Kaikkein kylmimmillä ilmoilla, laskettelurukkasten alle voi pukea myös ohuemmat sormikkaat. Mikäli pidät sormikkaiden näppäryydestä, valitse sormikkaita muistuttavat lasketteluhanskat. Toppasormikkaat ovat yleensä hieman ketterämmät, kuin laskettelurukkaset. Sekä sormikkaista että rukkasista löytyy paksumpia ja kevyempiä vaihtoehtoja erilaisiin sääoloihin. Mikäli olet suuntaamassa paukkupakkasiin, reilusti topatut ja vedenpitävät lasketteluhanskat ovat usein lämpimin valinta. Leudompiin laskettelusäihin voi sen sijaan valita kevyemmät ja hengittävämmät sormikkaat.

Haussa lämpimät lasketteluhanskat? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat naisten lasketteluhanskat, miesten lasketteluhanskat, nuorten lasketteluhanskat ja lasten lasketteluhanskat. Suuren kokovalikoiman lisäksi valikoimasta löytyvät kaikki tunnetut huippumerkit, kuten Hesrta-lasketteluhanskat, Peak Performance -lasketteluhanskat ja Halti-lasketteluhanskat. Sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa lasketteluhanskat netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet rinneurheiluun. Katso laskettelusukat, laskettelupäähineet ja laskettelukypärät.

Paljonko lasketteluhanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasketteluhanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasketteluhanskat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Alium Gloves - lasketteluhanskat, Reusch Adventure GTX Mitten - miesten lasketteluhanskat ja McKINLEY Ski Mittens Jr - nuorten lasketteluhanskat sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasketteluhanskat

4.2/5

Perustuu 66 arvosteluun