Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetLaskettelusukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelusukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Laskettelusukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelusukat ja muut Lasketteluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Laskettelusukat verkkokaupassamme ovat Zeropoint Cross Country Compression Socks W - laskettelusukat, Bridgedale Ski Mountain Jr - laskettelusukat ja Bridgedale Ski Easy On M - laskettelusukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Zeropoint.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Asio II Ski Socks Jr - laskettelusukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 25.00 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelusukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Laskettelusukat-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelusukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Cross Country Compression Socks W - laskettelusukat, Bridgedale Ski Mountain Jr - laskettelusukat ja Bridgedale Ski Easy On M - laskettelusukat sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelusukat

  3.57/5

  Perustuu 7 arvosteluun