Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelusukat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Laskettelusukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelusukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Burton Performance MidWT Sock W - laskettelusukat, Bridgedale Ski Mountain Jr - laskettelusukat ja Bridgedale Ski Easy On W - laskettelusukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Burton.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bridgedale Ski Mountain Jr - laskettelusukat, jonka hinta on 28.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 30.00 € - 40.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelusukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat laskettelusukat -kategorian tuotteet saat hintaan 28.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelusukat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Performance MidWT Sock W - laskettelusukat, Bridgedale Ski Mountain Jr - laskettelusukat ja Bridgedale Ski Easy On W - laskettelusukat sekä suosituin merkki on Burton.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelusukat

  4.2/5

  Perustuu 10 arvosteluun