Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelusukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Laskettelusukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelusukat ja muut Lasketteluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Laskettelusukat verkkokaupassamme ovat Zeropoint Cross Country Compression Socks W - laskettelusukat, Bridgedale Ski Mountain Jr - laskettelusukat ja Bridgedale Ski Easy On M - laskettelusukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Zeropoint.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Asio II Ski Socks Jr - laskettelusukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 25.00 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelusukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Laskettelusukat-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelusukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Cross Country Compression Socks W - laskettelusukat, Bridgedale Ski Mountain Jr - laskettelusukat ja Bridgedale Ski Easy On M - laskettelusukat sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelusukat

  3.57/5

  Perustuu 7 arvosteluun