Sisältöön

Laskettelusukat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelusukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - laskettelusukat, Burton Performance MidWT Sock W - laskettelusukat ja Bridgedale Ski Ultra Fit Unisex - laskettelusukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Asio II Ski Socks Jr - laskettelusukat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 22.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laskettelusukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelusukat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelusukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - laskettelusukat, Burton Performance MidWT Sock W - laskettelusukat ja Bridgedale Ski Ultra Fit Unisex - laskettelusukat sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelusukat

4.43/5

Perustuu 14 arvosteluun