Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Selkäpanssari

Jos pidät vauhdikkaasta menosta rinteessä, selkäpanssari on sinulle ehdoton hankinta. Selkäpanssari on lähes huomaamaton vaatteiden alle puettava pehmuste, joka suojaa selkää törmäyksiltä, kaatumisilta ja iskuilta. Vaikka selkäpanssari on päällä kevyt, se suojaa selkärankaa tehokkaasti erilaisilta vaurioilta. Modernit selkäpanssarit on rakennettu niin, että se päällä on mukava ja helppo liikkua. Kenelle selkäpanssari sitten on tarkoitettu? Selkäpanssari on hyödyllinen hankinta kaikille laskettelijoille ja lautailijoille, ketkä kaipaavat lisäsuojaa. Selkäpanssari kannattaa hankkia erityisesti silloin, mikäli harrastat temppuilua parkissa tai lasket hoidettujen rinteiden ulkopuolella. Loukkaantumisriski ei kuitenkaan ole sidonnainen laskutyyliin tai laskijan taitotasoon. Äkillinen kaatuminen voi yllättää kokeneemmankin laskijan.

Millainen selkäpanssari on sinulle paras valinta? Selkäpanssarit tarjoavat erilaisia malleja eri mieltymyksiin. Mikäli kaipaat kokonaisvaltaista suojaa koko selälle, kannattaa hankkia aavistuksen pidempi selkäpanssari, joka suojaa myös häntäluun. Liivimäinen selkäpanssari sopii niille, jotka tavoittelevat mahdollisimman hyvää liikkuvuutta. Jos sinulle riittää kevyempi tuki, valitse suojapaita tai suojaliivi, jossa panssari on yhdistetty kevyeen paitaosaan. Mikäli käytät rinteessä reppua, saatavilla selkää suojaavia laskettelureppuja. Suojareppu on varusteltu panssaroidulla selkäosalla. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, selkäpanssaria kannattaa aina sovittaa ennen ostopäätöstä. Paraskaan panssari ei suojaa, mikäli se on vääränkokoinen ja virheellisesti säädetty.

Mistä selkäpanssari lasketteluun? Olipa mielessäsi selkäpanssari lapsille tai selkäpanssari aikuisille, Intersportista löydät kaikki parhaat mallit lasketteluun ja lautailuun. Salomon-selkäpanssari tai Atomic-selkäpanssari – suuresta valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat huippumerkit. Tilaa selkäpanssari netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Oikean koon ja sopivimman mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Varmista mukava ja turvallinen laskukokemus ja hanki myös muut tärkeät varusteet rinteeseen. Katso esimerkiksi laskettelukypärät, laskettelulasit ja muut lasketteluvarusteet.

Paljonko selkäpanssarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat selkäpanssarit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat selkäpanssarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Flexcell Pro - selkäpanssarit, Salomon Flexcell Pro W - selkäpanssarit ja Salomon Flexcell Pro Jr - selkäpanssarit sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: selkäpanssarit

5/5

Perustuu 1 arvosteluun