Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Retkiluistimet

Retkiluistimet ovat retkiluisteluun kehitetyt luistimet, joilla voit luistella esimerkiksi luonnonjäillä tai siihen tehdyllä luisteluradalla. Retkiluistimet ovat pitkiä luistimia, joissa käytetään yleisesti monoa kenkänä. Retkiluistimia löytyy myös tavallisiin kenkiin, joissa niin päkiä kuin kantapää pysyvät tiukasti paikallaan luisteltaessa. Pitkä terä tuo luistimeen vakautta ja sen ansiosta se liukuu paremmin kuin tavalliset luistimet. Intersportin valikoimasta löydät esimerkiksi Lundhags-retkiluistimet, jotka soveltuvat niin kokeneille harrastajille kuin vasta-aloittelijoille. 

Hyvät retkiluistimet antavat mahtavan kokemuksen lajista

Retkiluistimia hankkiessa kannattaa panostaa laatuun. Kevyet ja tukevat retkiluistimet mahdollistavat pitkän liukumatkan, jolloin luisteleminen on vaivatonta sekä nopeaa. Retkiluistimen terän pituus tulisi olla n. 35-50 cm välille, jolloin ne kääntyvät ketterästi ja ovat vakaita. Retkiluistimen kanssa tulisi käyttää tukevaa sekä jäykkää monoa tai kenkää. Kiertojäykkä pohja takaa voiman siirtymisen optimaalisesti jalasta luistimeen, jolloin luistelu on tehokasta. Kengän tai monon koko tulisi valita samalla tavalla kuin hiihtomonoissa.

Laadukkaat ja kestävät retkiluistimet Intersportin valikoimasta

Intersportin valikoimasta löydät retkiluistimia parhailta merkeiltä. Retkiluistimen valinnassa sinua auttaa kauppojen osaava henkilökunta sekä verkossa shoppaillessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Retkiluisteluun vaatetukseksi soveltuu loistavasti esimerkiksi hiihtovaatteet, kuoritakki ja merinovillakerrasto

Paljonko retkiluistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkiluistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.