Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Purjehdus kategoriat

Purjehdus

Purjehdus on ikivanha liikkumisen muoto ja useille varsinkin rannikkoalueilla asuneille pääasiallinen ja tärkein tapa liikkua paikasta toiseen. Nykyään moottoriveneiden ja autojen yleistyttyä purjehdus on muuttunut enemmän harrastukseksi. Purjehtiminen onkin mainiota ajanvietettä kesäpäivälle, jolloin voi nauttia auringosta ja ystävien seurasta. Purjehtimaan voi lähteä päiväksi tai pidemmällekin reissulle, kunhan varusteet ovat kunnossa.

Purjehtiessa on hyvä varautua vaihtelevaan säähän. Paras tapa varautua sään vaihteluihin on kerrospukeutuminen, jolloin tarpeen mukaan vaatetusta pystyy keventämään tai lisäämään. Tyynellä kelillä on mukava makoilla auringossa ja nauttia sen lämmöstä. Syksymmällä sää voi kuitenkin olla varsin tuulinen ja sateinen, joten varusteiden tulee olla sen mukaiset. Hyvät purjehdusvaatteet ovat veden ja tuulen pitäviä. Varsinkin purjehdustakkia valitessa, kannattaa varmistaa, että saumat ovat teipattuja. Tällöin vesi ei pääse ommelrei’istä takin sisäpuolelle.

Purjehduskenkien tulee olla pitävät, jotta liukkaalla kannella on turvallista kävellä. Myös ainakin osittain vedenpitävät kengät ovat hyvä valinta purjehdukseen. Purjehtiessa on usein mukava olla paljain jaloin, jolloin nopeasti riisuttavat kengät on näppärä valinta. Toisaalta kumisaappaatkaan eivät ole huono vaihtoehto ottaa mukaan sateisemmalla säällä.

Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat purjehdustakit, purjehduskengät ja muut purjehdusvaatteet sekä kokeneemmalle että aloittelevalle purjehtijalle. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan purjehdukseen huippumerkeiltä kuten Helly Hansen ja Musto. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat purjehdusvaatteet. Tilaa netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupastasi.