Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiPurjehdusvaatteet

Onnistunut päivä vesillä on taattu hyvillä purjehdusvaatteilla, joiden on tärkeää olla mukavia, vedenkestäviä ja toimivia joka säällä. Intersportilla on monipuolinen valikoima purjehdusvaatteita Helly Hansenilta ja Mustolta. Molemmilla merkeillä on vuosien asiantuntemus lajista. Tämä näkyy tuotteiden laadussa, toimivuudessa ja yksinkertaisen tyylikkäässä designissa.

Valikoimasta löytyy niin takkeja, housuja kuin myös paitoja sekä naisille että miehille. Hyvään purjehdusvarustukseen niin ammattilaiselle kuin harrastelijallekin kuuluu myös laadukkaat purjehduskengät sekä vedenpitävä purjehdustakki. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat purjehdusvaatteet.Tilaa netistä tai osta lähimmästä Intersport-kaupastasi.

Paljonko purjehdusvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat purjehdusvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 400.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 41 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat purjehdusvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Crew Midlayer Jacket W, Helly Hansen Crew Hooded Midlayer Jkt M ja Helly Hansen Crew Midlayer Jacket M sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: purjehdusvaatteet

4.59/5

Perustuu 234 arvosteluun