Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Purjehdusvaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (65)
  65 / 65 tuotetta

  Purjehdusvaatteet

  Onnistunut päivä vesillä on taattu hyvillä purjehdusvaatteilla, joiden on tärkeää olla mukavia, vedenkestäviä ja toimivia joka säällä. Intersportilla on monipuolinen valikoima purjehdusvaatteita Helly Hansenilta ja Mustolta. Molemmilla merkeillä on vuosien asiantuntemus lajista. Tämä näkyy tuotteiden laadussa, toimivuudessa ja yksinkertaisen tyylikkäässä designissa.

  Valikoimasta löytyy niin takkeja, housuja kuin myös paitoja sekä naisille että miehille. Hyvään purjehdusvarustukseen niin ammattilaiselle kuin harrastelijallekin kuuluu myös laadukkaat purjehduskengät sekä vedenpitävä purjehdustakki. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat purjehdusvaatteet.Tilaa netistä tai osta lähimmästä Intersport-kaupastasi.

  Paljonko purjehdusvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat purjehdusvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 800.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 65 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat purjehdusvaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Crew Hooded Midlayer Jkt M, Helly Hansen Crew Midlayer Jacket W ja Helly Hansen Crew Midlayer Jacket M sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: purjehdusvaatteet

  4.63/5

  Perustuu 216 arvosteluun