Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPolkupyörän renkaat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polkupyörän renkaat
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (62)
  62 / 62 tuotetta

  kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät ja muut Polkupyörän renkaat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vittoria E-Randonneur Ulkorengas sähköpyöriin 28" 37-622 Reflex G2 - nuorten pyörän ulkorengas, Vittoria E-Randonneur Ulkorengas sähköpyöriin 28" 42-622 Reflex G2 - nuorten pyörän ulkorengas ja Vittoria Randonneur Tech Ulkorengas 28" 28-622 Reflex G2 (E-Bike yhteensopiva) - nuorten pyörän ulkorengas. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vittoria.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vittoria Sisärengas 16” 16x1.5/1.75 (40/47-305) Dunlop 45mm - nuorten pyörän sisärengas, jonka hinta on 4.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.50 € - 77.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 77.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 58 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vittoria E-Randonneur Ulkorengas sähköpyöriin 28" 37-622 Reflex G2 - nuorten pyörän ulkorengas, Vittoria E-Randonneur Ulkorengas sähköpyöriin 28" 42-622 Reflex G2 - nuorten pyörän ulkorengas ja Vittoria Randonneur Tech Ulkorengas 28" 28-622 Reflex G2 (E-Bike yhteensopiva) - nuorten pyörän ulkorengas sekä suosituin merkki on Vittoria.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.