Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Fatbiket
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Fatbike

  Jos pidät maastopyöräilystä, fatbike kuljettaa suosikkilajisi täysin uusille urille! Fatbike, eli tuttavallisemmin läskipyörä, tarkoittaa maastopyörää, jossa 4 tuumaiset tai vieläkin leveämmät renkaat. Paksut ja korkealla ilmanpaineella varustellut renkaat pehmentävät töyssyjä ja liikkuvat hyvin missä tahansa maastossa – kivikossa, juurakossa tai soratiellä. Renkaiden voimakas kuviointi takaa myös vankkumattoman pidon kosteillakin alustoilla. Renkaita lukuun ottamatta fatbike on kuten tavallinen maastopyörä – se on kevyesti varusteltu ja sen etuhaarukka jousitettu. Fatbike on siis täydellinen valinta silloin, kun haluat nauttia vauhdista ja mäistä rosoisessa metsämaastossa. Vaikka fatbike on omiaan maastossa, se soveltuu myös tasaisille teille ja maantielle.

  Fatbike-pyöristä löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja ajomieltymyksiin. Itselle sopivaa pyörämallia valitessa kannattaa huomioida erityisesti pyörän runkojen ja renkaiden erot. Jos viihdyt fatbike-pyöräsi kanssa pitkälti tasaisilla metsä- tai sorateillä ja vähemmän teknisillä reiteillä, voit valita pienemmällä rengaskoolla varustellun fatbiken. Jos suosit sen sijaan rouheita metsämaastoja ja ajat mielelläsi myös talviaikaan, valitse suuremmalla rengaskoolla varusteltu fatbike. Jos pidät vauhdikkaasta menosta, fatbikestä löytyy nykyisin myös sähköavustettuja versiota. Fatbike-sähköpyörä antaa lisävirtaa jyrkkiin ylämäkiin ja pitkiin reitteihin.

  Fatbiken parhaisiin puoliin kuuluu, että se soveltuu maastoajon lisäksi myös talvisempiin olosuhteisiin. Fatbiken muhkeat ja kuvioidut renkaat rullaavat vaivattomasti myös muhkuraisella lumella ja mutaisella maalla. Jotta vaatteet pysyvät siistinä kuraisellakin ajokelillä, Fatbike-pyörään on myös mahdollista hankkia lokasuojat. Jos ajat fatbike-pyörää talvella, kannattaa myös hankkia talviajoon suunnatut nastarenkaat. Nastarenkaat pureutuvat jäiseenkin maahan, jolloin pyörällä voi ajaa turvallisesti myös liukkailla keleillä. Toisin kuin tavalliset renkaat, nastat pitävät kutinsa myös kaarroksissa, käännöksissä ja jarruttaessa. Vaikka nastat tuovat liukkaille pinnoille lisäpitoa, varovaisuuttaa tulee silti aina noudattaa talvisilla ajoteillä.

  Haaveissa laadukas fatbike? Suuresta pyörävalikoimastamme löydät kaikki parhaat fatbikeet vauhdikkaaseen maastoajoon kaikissa olosuhteissa. Olipa mielessäsi fatbike kevyemmillä renkailla tai nastarenkailla, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta valikoimasta löydät naisten ja miesten pyörämallit sekä parhaat merkit, kuten Nakamura-fatbiket. Kun tarvitset apua juuri sinun pyöräilyharrastukseesi parhaiten sopivimman fatbike-pyörän valintaan, osaavat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Tilaa fatbike netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on hyvä fatbike-tarjous tai fatbike edullisesti, katso myös Last Chance -osion edulliset löydöt. Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn – katso esimerkiksi pyöräilyvaatteet, pyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet

  Paljonko fatbiket maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Fatbiket-kategorian tuotteet saat hintaan 629.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.