Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Gravelpyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Gravelpyörät kätevästi verkkokaupasta

  Gravelpyörä on monikäyttöinen, usealle alustalle sopiva pyörä, joka on yhdistelmä kaikkea – maantiepyörän ajomukavuutta, kilpapyörän keveyttä ja leveämmät maastopyörämäiset renkaat. Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat gravelpyörät nopealla toimituksella. Gravelpyörä taipuu hyvin monipuoliseen käyttöön, sillä se soveltuu työmatkapyöräilyyn kuin muuhunkin liikkumiseen, mutta myös pidemmille retkille monenlaisiin olosuhteisiin. Gravelpyörässä on maantiepyörää leveämmät renkaat, joiden ansiosta se soveltuu paremmin sorateille ja vaihtelevaan maastoon. Gravelpyörä onkin sekoitus maantie- ja maastopyörästä.

  Mikä on paras gravel-pyörä?

  Gravelpyörissä on yleensä käyrä ohjaustanko, jolla pyritään saavuttamaan aerodynaaminen ajoasento tasaisella ajettaessa. Maastopyöriin verrattuna gravelpyörissä ei useimmiten ole jousitusta rungossa tai etuhaarukassa, vaan jousto saavutetaan pyörän leveillä renkailla. Gravelpyörä on suunniteltu soveltumaan hyvin myös pidemmille, jopa koko päivän kestäville pyöräretkille mukavamman pyöräilyasennon ansiosta.

  Gravelpyörät Intersportin valikoimasta

  Monipuolisuutensa takia gravelpyörä onkin täydellinen valinta jokaiselle, joka etsii monikäyttöistä pyörää sekä kaupunkiympäristöön että maastoon, liikkumiseen paikasta toiseen, pyöräretkeilyyn ja kuntopyöräilyyn. Intersportin valikoimasta löydät gravelpyöriä muun muassa merkiltä Cannondale. Katso myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

  Cyclocrosspyörä vai Gravel-pyörä?

  Cyclocross-pyörä on niin sanoitusti kisaisempi versio gravel-pyörästä. Siinä on hieman aggressiivisempi ajoasento ja ketterämpi hallittavuus, sillä haastavassa maastossa joutuu reagoimaan nopeasti. Cyclocross pyörässä on myös gravelpyörää vähemmän koukkuja ja säilytystilaa tarvittaville varaosille, laukuille tai juomapulloille. Kokonaisuudessaan cyclocrosspyörä on suorituskykyisempi kuin gravel-pyörä, sillä se on suunniteltu kilpailuihin ensisijaisesti. Intersportin valikoimasta löydät gravelpyöriä esimerkiksi Cannondalen valikoimasta.

  Paljonko gravelpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat gravelpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 1459.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 2599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat gravelpyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Ghost Road Rage Eq - gravelpyörä, Cannondale Topstone 3 - gravelpyörä ja Cannondale Topstone 1 - gravelpyörä sekä suosituin merkki on Ghost.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.