Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Gravel-pyörät

Gravel-pyörät parhailta merkeiltä kuten Cannondale ja Ghost. Tee pyöräilyunelmistasi totta ja tilaa monikäyttöinen pyörä seikkailuille!

Mies ja nainen ajaa Cannondale-gravelpyörillä.
Apua polkupyörän valintaan
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Gravelpyörät parhailta merkeiltä

Gravelpyörä on monikäyttöinen, usealle alustalle sopiva pyörä, joka on yhdistelmä kaikkea – maantiepyörän ajomukavuutta, kilpapyörän keveyttä ja leveämmät maastopyörämäiset renkaat. Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat gravelpyörät nopealla toimituksella. Gravelpyörä taipuu hyvin monipuoliseen käyttöön, sillä se soveltuu työmatkapyöräilyyn kuin muuhunkin liikkumiseen, mutta myös pidemmille retkille monenlaisiin olosuhteisiin. Gravelpyörässä on maantiepyörää leveämmät renkaat, joiden ansiosta se soveltuu paremmin sorateille ja vaihtelevaan maastoon. Gravelpyörä onkin sekoitus maantie- ja maastopyörästä. Intersportin valikoimasta löydät gravel-pyörät parhailta merkeiltä kuten:

Mikä on paras gravel-pyörä sinulle?

Etsitkö jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvaa pyörää? Jos vastaus on kyllä, olet juuri oikeassa paikassa. Gravelpyörissä on yleensä käyrä ohjaustanko, jolla pyritään saavuttamaan aerodynaaminen ajoasento tasaisella ajettaessa. Maastopyöriin verrattuna gravelpyörissä ei useimmiten ole jousitusta rungossa tai etuhaarukassa, vaan jousto saavutetaan pyörän leveillä renkailla. Gravelpyörä on suunniteltu soveltumaan hyvin myös pidemmille, jopa koko päivän kestäville pyöräretkille mukavamman pyöräilyasennon ansiosta. 

Gravelpyörät Intersportin valikoimasta

Monipuolisuutensa takia gravelpyörä onkin täydellinen valinta jokaiselle, joka etsii monikäyttöistä pyörää sekä kaupunkiympäristöön että maastoon, liikkumiseen paikasta toiseen, pyöräretkeilyyn ja kuntopyöräilyyn. Intersportin valikoimasta löydät gravelpyöriä muun muassa merkiltä Cannondale. Katso myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

Cyclocrosspyörä vai Gravel-pyörä?

Cyclocross-pyörä on niin sanoitusti kisaisempi versio gravel-pyörästä. Siinä on hieman aggressiivisempi ajoasento ja ketterämpi hallittavuus, sillä haastavassa maastossa joutuu reagoimaan nopeasti. Cyclocross pyörässä on myös gravelpyörää vähemmän koukkuja ja säilytystilaa tarvittaville varaosille, laukuille tai juomapulloille. Kokonaisuudessaan cyclocrosspyörä on suorituskykyisempi kuin gravel-pyörä, sillä se on suunniteltu kilpailuihin ensisijaisesti.

Pyöriä on valtavasti erilaisia ja useilta eri merkeiltä, joten kannattaa tutustua polkupyörän valintaan. Voit myös hakea inspiraatiota ja katsoa kattavaa valikoimaamme seuraavista kategorioista:

Paljonko gravelpyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat gravelpyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 999.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 3999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat gravelpyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Cannondale Topstone APEX1 - gravelpyörä, Cannondale Topstone Carbon 3 - gravelpyörä ja Cannondale Topstone 1 - gravelpyörä sekä suosituin merkki on Cannondale.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.