Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETMaantiepyörät parhailta merkeiltä

Maantiepyörä on erinomainen tapa nauttia pyöräilystä, ulkoilmasta sekä kokea vauhdin huumaa. Maantiepyöristä löytyy useita eri vaihtoehtoja, ja valinta kannattaakin aloittaa käyttötarkoituksesta sekä kartoittaa mikä pyörä soveltuu sinulle. Ota nämä asiat ainakin huomioon:

  • Runko: Rungon materiaaleissa on myös paljon eroja. Todella kevyt hiilikuiturunko on erittäin kiertojäykkä ja suunniteltu erittäin kovaa ajoon. Cannondale valmistaa esimerkiksi laadukkaita hiilikuitu maantiepyöriä. Alumiinirunkoinen maantiepyörä on myös kevyt ja kestävä sekä edullisempi. Ghost valmistaa erittäin laadukkailla komponenteillä alumiinirunkoisia maantiepyöriä.
  • Komponentit: Kartoita ensiksi omat tarpeesi ja vertaile eri pyörämallien välillä – jarrut, renkaat sekä vaihteistot voivat olla hyvinkin erilaisia ja soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Tässä voit tehdä myös hintavertailua, päätä mitkä komponentit ovat sinulle tärkeimpiä ja valitse pyörä niiden mukaan.
  • Koko ja geometria: Ehkä se kaikista tärkein, eli valitse oikean kokoinen pyörä. Näin varmistat, että maantiepyöräsi on täydellisesti valittu, jolloin se on helposti hallittavissa kovemmassakin vauhdissa.

Kenelle maantiepyörä on oikea valinta?

Jos urheilu on intohimosi ja haluat tehdä matkanteosta hauskaa ja vauhdikasta, maantiepyörä on loistava hankinta sinulle. Maantiepyörällä pidemmätkin työmatkat ja pyöräilyretket taittuvat vikkelästi – samalla kohotat kuntoa ja nautit virkistävästä ulkoilmasta. Maantiepyörä on perinteikäs pyörämalli, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu erityisesti tasaisille maanteille. Jos haluat ajaa pidempiä matkoja, maantiepyörä on sinulle optimaalisin vaihtoehto. Maantiepyörä on rakenteeltaan pelkistetty ja äärimmäisen kevyt, mikä ansioista pyörällä voi ajaa huoletta kovempiakin nopeuksia. Kun valitset hyvän ja laadukkaan maantiepyörän, teet työmatkoista tehokkaampia ja otat ilon irti jokaisesta pyöräretkestä!

Maantiepyörän erot ja vahvuudet

Maastopyörään ja kaupunkipyörään verrattuna maantiepyörän renkaat ovat huomattavasti kapeammat ja suuripaineisemmat. Maantiepyörä on rakenteeltaan muita pyörämalleja sirompi ja sen tunnistaa usein alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta. Toisin kuin esimerkiksi kaupunkipyörässä, maantiepyörässä ei ole ylimääräisiä lisävarusteita kuten tavaratelinettä tai lokasuojia. Maantiepyörällä ajaessa myös ajoasento on hieman erilainen – muissa pyörissä ajoasento on pysty, maantiepyörässä matala. Matala ajoasento sallii polkemisen kovemmilla nopeuksilla. Jotta pyöräilyasento ja sitä kautta ajotuntuma olisi mahdollisimman optimaalinen, itselle sopivaa maantiepyörää valitessa on tärkeää valita oikea koko, tehdä pyörän säädöt oikein ja varmistaa sopiva rengaspaine.

Osta laadukas maantiepyörä netistä tai lähimmästä Intersport-kaupasta

Suuresta pyörävalikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä ja korkealaatuisia maantiepyöriä, joista löytyvät parhaat pyörämallit vaativammallekin pyöräilyn harrastajalle. Etsitpä sitten näppärää maantiepyörää pidemmälle pyöräretkelle tai säännölliseen työmatka-ajoon, löydät meiltä varmasti sinulle sopivimman vaihtoehdon. Mikäli tarvitset apua itsellesi sopivimman pyörämallin tai pyörän oikean koon valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Ennen kuin polkaiset kohti pyöräteitä, muista päivittää kuntoon myös pyöräilyvarusteet.
Koska maantiepyöräilyssä ajetaan koviakin nopeuksia, on syytä hankkia varusteet kuntoon:

Paljonko maantiepyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maantiepyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 499.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 3999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maantiepyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nakamura Broadway M - hybridipyörä, Nakamura Broadway L - naisten hybridipyörä ja Cannondale Topstone APEX1 - gravelpyörä sekä suosituin merkki on Nakamura.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: maantiepyörät

4/5

Perustuu 5 arvosteluun