Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Pyörälaukut ja satulalaukut

Jos olet ahkera pyöräilijä, hyvä pyörälaukku on sinulle ehdoton hankinta. Polkupyörälaukku tulee tarpeeseen, jos harrastat esimerkiksi työmatkapyöräilyä tai kaupunkipyöräilyä. Pyörälaukussa kulkevat mutkattomasti ja turvallisesti niin vaihtovaatteet, juomapullo, kirjat kuin kannettava tietokonekin. Pyörälaukkuja on useita erilaisia – tarjolla on esimerkiksi runkolaukkuja, pöyrälaukkuja ohjaustankoon sekä pyörälaukkuja runkoon. Perinteisesti pyörälaukku kiinnitetään kiinni pyörän tavararitilään, jossa se kulkee tukevasti kovassakin vauhdissa ja töyssyisessä maastossa. Pyöräilylaukkuja on saatavilla myös polkupyöriin, joista ei löydy tavararitilää. Ritilättömään maastopyörään tai maantiepyörään voi hankkia pienemmän pyöräilylakun, joka kiinnitetään runkoon tai satulan alle. Pyörälaukkua ostaessa kannattaakin pohtia oman pyörän rakennetta, tilantarvetta sekä pyöräilyharrastuksen laatua. Itselle sopivimman pyörälaukun valinnassa kannattaa aina kysyä neuvoa asiantuntevalta myyjältä.

Pyörälaukut ja satulalaukut tarpeeseen kuin tarpeeseen

Jos pyörään kiinnitettävä polkupyörälaukku ei ole sinun mieleesi, voit valita myös selässä tai lantiolla kuljetettavan vaihtoehdon. Pyöräilyyn onkin saatavilla esimerkiksi kompakteja pyöräilyreppuja sekä vyölaukkuja. Kevyt ja käytännöllinen pyöräilyreppu kiristetään tiukasti kiinni selkään, joten se on oivallinen valinta kovempiin nopeuksiin ja töyssyiseenkin ajomaastoon. Pyöräilyrepun selkäosa on hengittävää verkkokangasta, joka siirtää ylimääräisen lämmön ja kosteuden pois iholta. Pyöräilyyn tarkoitettu vyölaukku on hyvä valinta silloin, kun kannettavaa tavaraa on vain vähän ja niiden äärelle on päästävä helposti. Vyölaukussa kulkevat kätevästi kaikkein välttämättömimmät tarvikkeet, kuten avaimet, juomapullo, sykemittari ja energiapatukka.

Satulalaukut polkupyörään

Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat satulalaukut ja polkupyörälaukut kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Olipa mielessäsi pieni pyörälaukku, pyörän runkolaukku tai pyörälaukku suuremmalle varustetarpeelle, meiltä löydät etsimäsi. Pyörälaukku ohjaustankoon on myös helppo valinta, jonka avulla voit tasapainoittaa pyörää varsinkin pidemmillä pyöräretkillä. Halti-pyörälaukku tai Shimano-pyörälaukku, valikoimastamme löydät kaikki luotettavat huippumerkit. Jos kaipaat apua sopivan laukkumallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa pyörälaukku netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et vielä löytänyt etsimääsi ja haluat tutustua myös muuhun valikoimaan, katso myös reput, treenikassit ja laukut.

Paljonko pyörälaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pyörälaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 37.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 104.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pyörälaukut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Atran Velo SIVULAUKKU ZAP SINGLE HARMAA/MUSTA AVS WR - pyörälaukku, PRO Satulalaukku Large - pyörälaukku ja PRO Gravel Ohjaustankolaukku - pyörälaukku sekä suosituin merkki on Atran Velo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.