Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPyörälaukut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pyörälaukut
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Pyörälaukku

  Jos olet ahkera pyöräilijä, hyvä pyörälaukku on sinulle ehdoton hankinta. Polkupyörälaukku tulee tarpeeseen, jos harrastat esimerkiksi työmatkapyöräilyä tai kaupunkipyöräilyä. Pyörälaukussa kulkevat mutkattomasti ja turvallisesti niin vaihtovaatteet, juomapullo, kirjat kuin kannettava tietokonekin. Pyörälaukku kiinnitetään kiinni pyörän tavararitilään, jossa se kulkee tukevasti kovassakin vauhdissa ja töyssyisessä maastossa. Pyöräilylaukkuja on saatavilla myös polkupyöriin, joista ei löydy tavararitilää. Ritilättömään maastopyörään tai maantiepyörään voi hankkia pienemmän pyöräilylakun, joka kiinnitetään runkoon tai satulan alle. Pyörälaukkua ostaessa kannattaakin pohtia oman pyörän rakennetta, tilantarvetta sekä pyöräilyharrastuksen laatua. Itselle sopivimman pyörälaukun valinnassa kannattaa aina kysyä neuvoa asiantuntevalta myyjältä.

  Jos pyörään kiinnitettävä polkupyörälaukku ei ole sinun mieleesi, voit valita myös selässä tai lantiolla kuljetettavan vaihtoehdon. Pyöräilyyn onkin saatavilla esimerkiksi kompakteja pyöräilyreppuja sekä vyölaukkuja. Kevyt ja käytännöllinen pyöräilyreppu kiristetään tiukasti kiinni selkään, joten se on oivallinen valinta kovempiin nopeuksiin ja töyssyiseenkin ajomaastoon. Pyöräilyrepun selkäosa on hengittävää verkkokangasta, joka siirtää ylimääräisen lämmön ja kosteuden pois iholta. Pyöräilyyn tarkoitettu vyölaukku on hyvä valinta silloin, kun kannettavaa tavaraa on vain vähän ja niiden äärelle on päästävä helposti. Vyölaukussa kulkevat kätevästi kaikkein välttämättömimmät tarvikkeet, kuten avaimet, juomapullo, sykemittari ja energiapatukka.

  Haussa laadukas pyörälaukku? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat polkupyörälaukut kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin. Olipa mielessäsi pieni pyörälaukku tai pyörälaukku suuremmalle varustetarpeelle, meiltä löydät etsimäsi. Halti-pyörälaukku tai Shimano-pyörälaukku, valikoimastamme löydät kaikki luotettavat huippumerkit. Jos kaipaat apua sopivan laukkumallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa pyörälaukku netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et vielä löytänyt etsimääsi ja haluat tutustua myös muuhun valikoimaan, katso myös reput, treenikassit ja laukut.

  Paljonko pyörälaukut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pyörälaukut-kategorian tuotteet saat hintaan 26.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 28.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.