Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten polkupyörät
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Rengaskoko tuumaa
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (104)
  104 / 104 tuotetta
  keskiviikko
  1 väri
  Helkama
  FE8 e-fat bike 8-v - naisten polkupyörä
  3149,00 €
  2899,00 €
  30 pv alin hinta: 3149,00 €

  Naisten polkupyörät

  Etsitkö sopivaa naisten polkupyörää? Laadukas naisten pyörä on hankinta, johon kannattaa panostaa, jotta pyöräilystä saa mahdollisimman paljon irti. Jokainen pyöräilee omien mieltymyksiensä mukaan. Yksi polkee työ- tai koulumatkat, toinen pyöräilee vauhdikkaita kuntolenkkejä. Jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopiva naisten pyörämalli.

  Opas naisten pyörän valintaan

  Sopivan tyyppisen ja kokoisen polkupyörän hankinta on helppoa. Valitse pyörämalli käyttötarkoituksesi mukaan. Naisten pyörän hankintaa helpottaa, kun tiedät millaisessa maastossa liikut. Naisten maastopyörä on suunniteltu haastavaan maastoon metsälenkeille, Naisten kaupunkipyörä soveltuu parhaiten lyhyille matkoille kaupunkiajoon. Naisten sähköpyörä on sähköavusteinen pyörä, joka on parhaimmillaan jyrkissä ylämäissä. Nimensä mukaisesti Naisten maantiepyörä on puolestaan tarkoitettu maantieajoon.

  Kun käyttötarkoituksesi on tiedossa, valitse oikean kokoinen runko. Sopiva runkokoko löytyy parhaiten koeajamalla erikokoisia naisten pyöriä. Koeajon aikana kiinnitä erityistä huomiota ajoasentoon, rungon mittasuhteisiin sekä pyörän hallittavuuteen ja mukavuuteen. Mikäli olet epävarma pyörän sopivuudesta, pyydä vinkkejä asiantuntevalta myyjältä.

  Muista hankkia myös muut varusteet pyöräilyyn. Pyöräilykypärä on ainoa ja tärkein suojavaruste, jonka tarvitset – siksi sen valinnassa kannattaakin olla tarkkana. Huolehdi, että kypärä on oikean kokoinen, huolellisesti kiinnitetty ja eurooppalaisen CE-turvallisuusstandardin mukaisesti merkitty. Markkinoilta löytyy monenlaisia kypäriä, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan tyyliin sopiva malli – kypärää nimittäin ei varmasti tule kovin mieluusti käytettyä, jos sitä nolottaa käyttää.

  Laajasta naisten polkupyörämallistostamme löydät luotettavat ja käyttömukavat polkupyörät jokapäiväiseen liikkumiseen. Valikoimastamme löytyy paljon naisten polkupyöriä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät naisten polkupyöriä merkeiltä kuten Nopsa, Nakamura, Helkama, Nishiki ja Crecent. Me Intersportissa teemme myös pyörähuollon sinulle helpoksi. Hyväkuntoinen pyörä on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Säännöllinen huolto pidentää polkupyörän käyttöikää. 

  Paljonko naisten polkupyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat naisten polkupyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 299.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 6499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 104 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten polkupyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama Fe12 E-fat 12v. - naisten polkupyörä, Helkama E7 28" 7v - naisten polkupyörä ja Helkama FE8 e-fat bike 8-v - naisten polkupyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten polkupyörät

  4.65/5

  Perustuu 20 arvosteluun