Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Polkimet ja klossit

Polkimet ja klossit kategoriat

Polkimet ja klossit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Polkimet ja klossit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano KLOSSI SM-SH56 SPD, Shimano PD-M324 ja Shimano PD-M520. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on Shimano Klossi SH51 SPD, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 169.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko polkimet ja klossit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat polkimet ja klossit -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat polkimet ja klossit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano KLOSSI SM-SH56 SPD, Shimano PD-M324 ja Shimano PD-M520 sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: polkimet ja klossit

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun