Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPolkimet ja klossit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polkimet ja klossit
 • Väri
 • Alakategoria
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Polkimet ja klossit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Polkimet ja klossit ja muut Pyöräilyvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Polkimet ja klossit verkkokaupassamme ovat Shimano SH56 SPD, Shimano PD-EF205 Explorer Flat poljin. ja Shimano PD-M520. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

  Edullisin tuote kategoriassa on Shimano SH56 SPD, jonka hinta on 12.95 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko polkimet ja klossit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Polkimet ja klossit-kategorian tuotteet saat hintaan 12.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat polkimet ja klossit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano SH56 SPD, Shimano PD-EF205 Explorer Flat poljin. ja Shimano PD-M520 sekä suosituin merkki on Shimano.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: polkimet ja klossit

  5/5

  Perustuu 4 arvosteluun