Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINPolkimet ja klossit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polkimet ja klossit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Polkimet ja klossit kategoriat

  Polkimet ja klossit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Polkimet ja klossit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano GR500 poljin, Shimano PD-EF205 Explorer Flat poljin. ja Shimano PD-EF202 Explorer Flat Poljin. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

  Edullisin tuote kategoriassa on Shimano SH-A200 Klossilevy, jonka hinta on 4.40 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 35.90 € - 65.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko polkimet ja klossit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat polkimet ja klossit -kategorian tuotteet saat hintaan 4.40 € ja hintavimmat ovat myynnissä 65.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat polkimet ja klossit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano GR500 poljin, Shimano PD-EF205 Explorer Flat poljin. ja Shimano PD-EF202 Explorer Flat Poljin sekä suosituin merkki on Shimano.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.