Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pullotelineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta
  2 väriä
  Elite
  Cannibal XC
  19,50 €
  4 väriä
  Elite
  Custom Race+
  18,50 €

  Pullotelineet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pullotelineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat OXC Pulloteline Alumiininen, Elite Cannibal XC ja Elite Custom Race+. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on OXC.

  Edullisin tuote kategoriassa on OXC Pulloteline Alumiininen, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 18.50 € - 19.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pullotelineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pullotelineet -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 19.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pullotelineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat OXC Pulloteline Alumiininen, Elite Cannibal XC ja Elite Custom Race+ sekä suosituin merkki on OXC.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.