Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Makuupussit

Makuupussi on retkeilijän ja reissaajan tärkeimpiä varusteita. Makuupusseja on monia erilaisia erilaisiin olosuhteisiin ja on tärkeää valita juuri omaan käyttötarpeeseen soveltuva makuupussi. Makuupussi tulee valita vuodenajan ja käyttölämpötilan mukaan. Käyttölämpötilansa mukaan makuupussit jaetaan neljään pääryhmään: kesäpussit, kevät-kesäpussit, kolmen vuodenajan pussit ja talvipussit. Makuupusseja valmistetaan kahdesta eri materiaalista: keinokuidusta ja untuvasta. Untuva on materiaaleista laadukkain ja miellyttävän kevyt, mutta allergikon kannattaa ensisijaisesti valita keinokuitupussi. Intersportin valikoimassa on myös lasten makuupusseja, joissa on pienempi mitoitus.

Edulliset makuupussit talvikäyttöön

Talvikäyttöön soveltuvan makuupussin tulee pitää retkeilijä lämpimänä myös pakkasöinä, joten niiden tulee olla laadukkaita ja lämpimiä. Jos retkeilet paljon talvisaikaan, kunnolliseen talvimakuupussiin kannattaa sijoittaa. Mukavuuden kannalta kannattaa pyrkiä valitsemaan itselleen sellainen makuupussi, jonka Comfort-lämpötila riittää alimpaan odotettavissa olevaan lämpötilaan. Mikäli lämpötila säilyykin korkeampana, makuupussia voi aina tarvittaessa availla, jotta se viilenee. Mikäli oikean makuupussin valinta tuntuu hankalalta, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua valinnassa niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin.

Kolmen vuodenajan makuupussit nopealla toimituksella

Kolmen vuodenajan makuupussi on monikäyttöinen varuste retkeilyyn, sillä se pitää sinut lämpimänä nimensä mukaisesti keväällä, kesällä ja syksyllä. Kolmen vuodenajan makuupussia hankkiessa kannattaa kuitenkin keskittyä lämpötila-arvoihin, jotta tiedät, kuinka hyvin makuupussi soveltuu retkeilytarpeisiisi. Kolmen vuodenajan makuupussi on hyvä yleispussi retkeilijälle, ja sen laatuun kannattaa tarvittaessa panostaa. Verkkokaupassamme on useita vaihtoehtoja kolmen vuodenajan makuupusseissa erilaisilla täytevaihtoehdoilla omaan käyttöösi sopien. Verkkokaupastamme saat makuupussisi nopealla toimituksella helposti ja vaivattomasti ja mikäli haluat apua ostopäätökseesi, asiakaspalvelumme auttaa sinua myös verkkokaupasta ostaessa.

Intersportista saat myös muut tarpeelliset varusteet retkeilyyn, kuten teltan, rinkan ja retkeilyyn sopivat vaatteet.

Paljonko makuupussit ja -alustat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat makuupussit ja -alustat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat makuupussit ja -alustat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Camp Active 10 makuupussi, McKINLEY Trekker 0 makuupussi ja McKINLEY Trekker R 10 195l - makuupussi sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: makuupussit ja -alustat

4.43/5

Perustuu 7 arvosteluun