Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Teltat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Teltat

  Telttailu helppo tapa olla lähellä luontoa. Telttaillessa saat nauttia raittiista ulkoilmasta ja retkeilystä metsässä tai leirintäalueella, ja esimerkiksi omaan mökkiin tai mökinvuokraukseen verrattuna telttailu on huomattavasti halvempi tapa nähdä ja kokea luontoa. Intersportin laajasta valikoimasta löydät sopivan teltan omiin tarpeisiisi. Suomessa saa melko vapaasti telttailla missä haluaa, joitakin sääntöjä ja poikkeuksia lukuun ottamatta. Laadukkaalla teltalla pärjää hyvin niin sadesäällä kuin auringonpaisteessakin, ja teltan pakkautuessa pieneen tilaan sen kuljettaminenkin paikasta toiseen on helppoa.

  Teltat 1-4 hengelle

  Telttaa hankkiessa kannattaa harkita tarkkaan, kuinka suurelle teltalle on tarvetta – montako henkilöä telttaan tulisi mahtua ja kuinka paljon tavaraa? Mikäli hankit telttaa pääasiallisesti pidempiä reissuja varten, huomioi, että myös tavarasi vievät tilaa teltassa. Esimerkiksi 3 hengen teltta toimii tavaroiden kanssa paremmin 2 hengelle. Useissa telttamalleissa on kuitenkin myös erillinen eteistila, absidi, joka sopii hyvin tavaroiden säilytykseen. Katso vaikka Fjällrävenin Abisko -tunneliteltat.

  Intersportilta pienet ja isot teltat – edullisesti ja nopeasti

  Intersportin valikoimasta saat sinulle sopivan kokoisen teltan, joka sopii myös budjettiisi. Telttojen hinnat vaihtelevat runsaasti riippuen niin valmistajasta, ominaisuuksista kuin materiaaleistakin riippuen. Esimerkiksi McKINLEY valmistaa kohtuuhintaisia ja laadukkaita telttoja, jotka sopivat hintaluokaltaan hyvin harrastelijaretkeilyyn. Mikäli retkeilyinnostus iskee, saat verkkokaupasta teltan helposti nopealla toimituksella.

  Teltan lisäksi saat Intersportilta kaiken tarvittavan retkeilyyn, kuten esimerkiksi makuualustan ja makuupussin, riippumaton sekä muut retkeilyvarusteet. Myös hyvät vaelluskengät ovat tärkeä osa retkeilyä. Nämä hankittuasi voit vain ottaa retkikartan käteen, heittää rinkan selkään ja pääset nopeasti nauttimaan luonnosta niin kesällä kuin talvella.

  Paljonko teltat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat teltat -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat teltat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Noux Lite 2 - teltta, Halti Noux Lite 3 - teltta ja Halti Oulanka teltta sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: teltat

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun