Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Riippumatot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Riippumatot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Hammock Base riippumatto, Ticket To The Moon Hammock Original ja Ticket To The Moon Moon Tarp Katos Riippumatolle. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Hammock Base riippumatto, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 135.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko riippumatot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat riippumatot -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 135.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat riippumatot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Hammock Base riippumatto, Ticket To The Moon Hammock Original ja Ticket To The Moon Moon Tarp Katos Riippumatolle sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: riippumatot

3.33/5

Perustuu 3 arvosteluun