Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetRiippumatot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Riippumatot
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Riippumatot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Riippumatot ja muut Retkeily-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Riippumatot verkkokaupassamme ovat Ticket To The Moon Hammock Original, Ticket To The Moon Compact Hammock riippumatto ja McKINLEY Hammock Base riippumatto. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Ticket To The Moon.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Hammock Base riippumatto, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko riippumatot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Riippumatot-kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat riippumatot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Ticket To The Moon Hammock Original, Ticket To The Moon Compact Hammock riippumatto ja McKINLEY Hammock Base riippumatto sekä suosituin merkki on Ticket To The Moon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: riippumatot

  3/5

  Perustuu 2 arvosteluun