Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETK2 rullaluistimet

K2 on yhdysvaltalainen brändi, joka tunnetaan ensi sijassa huippulaadukkaista ja tyylikkäistä rullaluistimista. K2-brändin valikoimaan kuuluvat lisäksi sukset, lumilaudat, sekä muihin vauhtilajeihin suunnatut varusteet. Jo vuonna 1962 perustettu brändi on vaikuttanut vahvasti perinteisten inline-rullaluistinten suosion kasvuun ja luonut lajista kansainvälisesti tunnetun. K2 rullaluistimet ovat aina olleet haluttuja niin satunnaisten harrastajien kuin aktiiviharrastajienkin parissa. Merkin rullaluistimissa on aina hyödynnetty korkealaatuisia ja innovatiivisia materiaaleja, jotka takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn sekä turvallisen luistelukokemuksen. K2 rullaluistimet loistavat lisäksi tyylikkään virtaviivaisella muotoilullaan. Merkin valikoimasta löytyykin runsaasti värivalikoimaa moneen makuun.

Millaiset K2 rullaluistimet sinä haluat löytää? Sopivia rullaluistinten metsästys kannattaa aloittaa pohtimalla omaa taitotasoa ja rullailuharrastuksen laatua. Oletko vasta-alkaja, harjaantuneempi harrastaja vai kokenut aktiiviharrastaja? On myös hyvä pohtia, millaisessa ympäristössä ja millaisilla nopeuksilla yleensä luistelet. K2-brändin valikoimasta löydätkin rullaluistimet kaiken tasoisille rullailijoille. Kokemattomamman ja pääsääntöisesti kaupungin lyhyillä etäisyyksillä rullaluistelevan kannattaa valita tukevat K2 rullaluistimet, jotka on varusteltu hieman pehmeämmillä ja pienikokoisemmilla pyörillä. Kokeneempi ja pidempiä matkoja suosiva aktiiviharrastaja voi valita suuremmilla ja kovemmilla pyörillä varustellut rullaluistimet. K2-merkin valikoimasta löytyvät aikuisten mallien lisäksi myös lasten K2 rullaluistimet.

Halutko löytää huippulaadukkaat rullaluistimet? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki tyylikkäät K2 rullaluistimet harrastajille ja aktiivirullaluistelijoille. Olipa mielessäsi naisten K2 rullaluistimet, miesten K2 rullaluistimet tai lasten K2 rullaluistimet, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimastamme löydät myös tarpeelliset rullaluistinten varaosat, kuten laadukkaat laakerit. Sinulle tai lapsellesi sopivimman mallin ja koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa K2 rullaluistimet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Mikäli haluat tutustua myös muiden merkkien rullaluistinvalikoimaan, katso kaikki rullaluistimet. Tutustu lisäksi muihin varusteisiin, kuten kypäriin, suojiin ja tarvikkeisiin.

Paljonko K2 rullaluistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat K2 rullaluistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat K2 rullaluistimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat K2 MARLEE PRO - rullaluistimet, K2 ALEXIS 84 BOA - naisten rullaluistimet ja K2 K2 F.I.T 90 BOA - miesten rullaluistimet.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.