Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaSalibandymaalivahdin varusteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandymaalivahdin varusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (30)
  30 / 30 tuotetta

  Maalivahdin varusteet kategoriat

  Salibandy maalivahdin varusteet

  Salibandykentällä maalivahdin rooli on erilainen, kuin kenttäpelaajien. Maalivahdin päätehtävä on torjua maalia kohti tulevat laukaukset käyttäen sekä käsiään että jalkojaan. Suojatakseen parhaalla mahdollisella tavalla sekä maalia että itseään, maalivahti tarvitsee asianmukaiset salibandymaalivahdin varusteet. Hyvät maalivahdin varusteet tekevät pelaamisesta turvallista ja auttavat maalivahtia tehtävässään. Maalivahdin perusvarusteisiin kuuluu salibandymaalivahdin kypärä, salibandymaalivahdin hanskat, maalivahdin paita, maalivahdin housut sekä erilaiset suojat. Junioripelaajien on suositeltavaa käyttää myös suojalaseja.

  Maalivahdin kypärä ja hanskat

  Salibandymaalivahdin tärkeimpiin varusteisiin kuuluu kypärä, eli maski. Maski suojaa kasvoja ja päätä pallon ja mailan iskuilta. Jotta kypärä suojaa parhaalla mahdollisella tavalla, sen tulee olla oikeankokoinen. Oikeankokoinen kypärä ei heilu tai purista, vaan tuntuu tukevalta ja mukavalta. Maalivahti tarvitsee myös nahkealla sisäpinnalla varustellut salibandymaalivahdin hanskat, jotka suojaavat ja auttavat pitämään reikäpallon tiukasti hyppysissä. Hanskojen tulee olla kooltaan napakat ja materiaalin riittävän suojaava.

  Maalivahdin paita, housut ja suojat

  Jotta myös maalivahdin ylä- ja alavartalo säilyvät kolhuitta, maalivahdin on syytä hankkia topattu paita sekä topatut maalivahdin housut. Käytitpä sitten rintapanssaria tai et, mv-paita tulee olla hyvin istuva. Rintapanssaria ei ole pakko käyttää, mutta se vaimentaa huomattavasti keskivartaloon kohdistuvia iskuja. Paidan alle tulee mahtua myös maalivahdin kyynärsuojat. Mv-housut valitaan myös siten, että niiden alle mahtuvat maalivahdin polvisuojat ja säärisuojat.

  Mistä parhaat maalivahdin varusteet salibandyyn?

  Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki maalivahdin tärkeimmät vaatteet ja varusteet: mv-paidat, mv-housut, hanskat, maskit sekä salibandymaalivahdin suojat. Valikoimasta löydät kaikki parhaat merkit, kuten Fat Pipe -varusteet maalivahdille ja Unihoc-varusteet maalivahdille. Tilaa salibandymaalivahdin varusteet netistä tai tutustu suureen valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Varusteiden ja oikeiden kokojen valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Muista hankkia myös varusteet suosikkilajiisi – katso esimerkiksi salibandyvarusteet, salibandymailat ja sisäpelikengät.

  Paljonko salibandymaalivahdin varusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat salibandymaalivahdin varusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandymaalivahdin varusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oxdog XGUARD HELMET SR Black&White - maalivahdin maski, Fat Pipe Mv-XRD-panssaripaita - maalivahdin rintapanssari ja Fat Pipe Mv-paita - maalivahdin paita sekä suosituin merkki on Oxdog.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.