Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Salibandyvarusteet kategoriat

Salibandyvarusteet

Salibandymaila, sisäpelikengät, pelivaatteet ja -suojat kuuluvat salibandypelaajan tärkeimpiin varusteisiin. Täydellisen pelikokemuksen varmistamiseksi tarvitaan kuitenkin myös muut salibandyvarusteet. Lisävarusteilla omaa pelityyliä ja turvallisuutta on mahdollista parantaa. Oikeilla lisävarusteilla myös kuljetat pelivälineet kätevästi ja pidät huolen niiden kunnosta. Intersportin suuresta valikoimasta löydät muun muassa salibandylavat, juomapullot, salibandymailakassit ja muut tärkeät salibandytarvikkeet.

 

Salibandylavat

Jos haluat muokata salibandymailastasi juuri sinun pelityylisi optimaalisen, voit valita varren ja lavan erikseen. Mailalavat voivat olla joko pehmeitä, normaaleja tai kovia. Pehmeä lapa sopii niille, jotka tavoittelevat lyönteihinsä parempaa kontrollia ja tarkkuutta. Kovempi lapa sopii puolestaan niille, jotka haluavat lisää voimaa lyönteihin. 

 

Salibandymailakassit

Salibandymaila kulkee kätevästi harjoituksiin ja pelireissuihin, kun hankit tilavan salibandymailakassi. Laadukas mailakassi varmistaa, että maila ei vaurioidu kuljetuksen aikana. Mailakasseja löytyy erikokoisia. Pieneen mailakassiin mahtuu yksi maila – sillä on helppo kuljettaa oma maila selässä tai olalla. Suurimpiin mailakasseihin mahtuu jopa 10–15 mailaa.

 

Salibandytarvikkeet

Salibandyyn voi hankkia myös muita lisävarusteita, joilla on mahdollista tehdä pelaamisesta vieläkin mukavampaa. Jotta pysyt nesteytettynä pitkienkin treenien ajan, varustekassiin kannattaa pakata juomapullo. Hammassuoja ei ole pakollinen, mutta sitä käyttämällä suojaat myös suun iskuilta ja törmäyksiltä. Grippi on sen sijaan hyvä varuste niille, jotka haluavat parantaa mailaotetta. Mistä parhaat salibandyvarusteet? Olipa mielessäsi hyvä grippi, salibandymailakassi tai salibandymailalapa, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät varusteet parhailta merkeiltä, kuten Exel, Oxdog ja Fat Pipe. Tilaa salibandyvarusteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Sopivien varusteiden valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Muista hankkia myös varusteet suosikkilajiisi – katso esimerkiksi salibandykengät, salibandymailat ja salibandyvaatteet.

Paljonko salibandyvarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat salibandyvarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat salibandyvarusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo., Fat Pipe CTRL FH2 lapa ja Fat Pipe CTRL lapa sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: salibandyvarusteet

5/5

Perustuu 1 arvosteluun