Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Salibandymailat

Salibandy on vauhdikas ja sosiaalinen laji, joka sopii kaikenikäisille ja kuntoisille urheilun ystäville. Lajissa pääsee helposti alkuun, kunhan perusvarusteet ovat kunnossa. Salibandypelaajan tärkein varuste on luonnollisesti salibandymaila. Se on työkalu, jolla torjut, kuljetat ja lämäät pallon vastustajan verkkoon. Vaikka salibandymailat näyttävät samalta, niiden ominaisuuksissa on eroja. Itselle sopiva salibandymaila valitaan aina pelaajan omien mittojen ja pelityylin mukaan. Myös iällä on valinnassa merkitystä, sillä aikuisille ja junioripelaajille löytyvät yleensä omat salibandymailat. Salibandymailan valinta tehdään aina myös omaa osaamistasoa silmällä pitäen. Harjaantuneemmat pelaajat saattavat hyötyä huippuunsa hiotuilla teknisillä ominaisuuksilla varustellusta mailoista, mutta aloittelijalle riittää yleensä hyvä perusmaila.

Salibandymailan pituus

Salibandymailan valinta kannattaa aloittaa valitsemalla oikea pituus. Salibandymailojen pituuksien arvoimiseksi löytyvät yleensä valmistajakohtaiset taulukot, joiden avulla oikea mitta löytyy helposti ja nopeasti. Oikean pituuden voi selvittää myös asettamalla salibandymailan lattialle pystyasentoon oman kehon viereen. Mikäli salibandymailan varsi ylettyy hieman oman navan alle tai ylle, se on sopivan pituinen. Muista, että tällöin lapaa ei lasketa mukaan, vain pelkkä varsi.

Salibandymailan jäykkyys ja kätisyys

Myös salibandymailojen jäykkyyksissä on eroja. Jäykkyys, eli flex, osoittaa, kuinka paljon maila taipuu lyödessä. Jäykkyydet on yleensä luokiteltu numeroin: mitä pienempi numero, sitä jäykempi maila. Jäykkyys valitaan oman pelityylin, taitotason ja tavoitteiden mukaan. Jäykemmät mailat sopivat yleensä harjaantuneemmille pelaajille, jotka lyövät kovaa. Joustavammat mailat sopivat aloittelijoille ja junioreille, sillä niillä pelatessa kevyemmätkin lyönnit riittävät. Mailan kätisyys valitaan sen mukaan, kumpi käsi jää alapuolelle, kun salibandymailasta pidetään kahdella kädellä kiinni. Jos esimerkiksi alimmaiseksi jää vasen käsi, valitaan vasenkätisen maila.

Salibandymailan lapa

Salibandymailan lapa vaikuttaa osaltaan pallohallintaan sekä lyöntien kovuuteen. Lapa voi olla pehmeä, normaali tai kova. Mikäli tavoittelet parempaa hallittavuutta ja tarkkuutta syöttöihin, pehmeämpi lapa on sinulle parempi vaihtoehto. Jos tavoittelet sen sijaan voimaa lyönteihisi, kovempi lapa on sinulle sopivampi. Lavan ja mailan varren voi ostaa erillisinä, kunhan huolehdit, että maila ja lapa ovat yhteensopivat.

Etsitkö juuri sinulle sopivaa salibandymailaa? Olitpa sitten aloittelija tai harjaantuneempi pelaaja, Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat salibandymailat. Meiltä löydät sekä aikuisten salibandymailat että lasten salibandymailat parhailta merkeiltä. Valikoimasta löydät esimerkiksi huippulaadukkaat Exel-salibandymailat, Fat Pipe -salibandymailat ja Oxdog-salibandymailat. Tilaa salibandymaila netistä tai tutustu suureen valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Juuri sinulle sopivan mailan valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Muista hankkia myös varusteet suosikkilajiisi – katso esimerkiksi salibandyvaatteet, sisäpelikengät ja salibandyvarusteet.

Paljonko salibandymailat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat salibandymailat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 39 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat salibandymailat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL - salibandymaila, Oxdog G.O.A.T. Supersonic HES 27 AG 96 sweoval MBC2 - salibandymaila ja Fat Pipe RAW CONCEPT 31 LOW KICK JAB FH2 - salibandymaila sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.