Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETHierontapallo

Hierontapallo on helppo, turvallinen ja edullinen tapa huoltaa kehon lihaksia. Hierontapallo sopii erityisesti paikallisten lihajännitteiden, eli trigger-pisteiden, avaamiseen. Trigger-pisteet syntyvät pitkäaikaisen lihasten ylikuormituksen tai virheasentojen seurauksena. Ne heikentävät lihasten verenkiertoa ja tuntuvat kehossa puristavana kipuna, joka saattaa säteillä myös muihin kehon alueisiin. Trigger-pisteet saattavat aiheuttaa myös päänsärkyä ja yleistä lihasheikkoutta. Hierontapalloa rullataan kipeytyneen lihaksen päällä niin pitkään, että sen jännitys laukeaa. Hierontapallon teho perustuu paineen säätelyyn – painetta ylläpidetään ja sitä lisätään hiljalleen. Hierontapallo vähentää lihaskalvon kireyttä ja vilkastuttaa lihaksen verenkiertoa, jolloin jännite ja kipu hellittävät. Säännöllisesti käytettynä hierontapallo rentouttaa lihaksia ja ennaltaehkäisee kivuliaiden trigger-pisteiden syntymistä.

Millainen hierontapallo on sinulle sopivin? Hierontapalloista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista itselle sopivin vaihtoehto valitaan oman tarpeen ja kokemustason mukaan. Jos vasta totuttelet hierontapallon käyttöön ja sen aiheuttamaan paineen tunteeseen, kannattaa valita pehmeä ja sileäpintainen pallo. Kokeneempi hierontapallon käyttäjä voi valita kovemman pallon, joka on varusteltu nystyröillä. Pienempi pallo sopii luonnollisesti kehon pienimpien lihasryhmien huoltoon, kuten jalkapohjalle, olkapäille tai niskalle. Suurempi pallo sopii esimerkiksi pohkeiden, alaselän ja rintalihasten hierontaan. Kahdesta pallosta koostuva tuplapallo sopii rinta- ja selkärankaa ympäröivien lihasten hierontaan.

Onko ostolistallasi hyvä hierontapallo? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat hierontapallon monipuoliseen kehonhuoltoon. Olipa mielessäsi pieni hierontapallo tai nystyrällinen hierontapallo, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät hierontapallot luotettavilta ja turvallisilta merkeiltä. Sinulle sopivimman hierontapallon valintaan saat halutessasi apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa hierontapallo netistä tai tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos nautit kehonhuollosta kotona, tutustu myös muihin välineisiin. Katso esimerkiksi Foam rollerit, jumppakuminauhat ja jumppamatot.

 

Paljonko hierontapallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hierontapallot -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 24.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hierontapallot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics TP Duo 1.0 hierontapallo, Casall Body Toning ball - hierontapallo ja Casall Peanut ball hierontapallo selälle sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.