Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuntolaitteet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Kuntolaitteet

  Aina ei tarvitse lähteä kuntosalille hikoilemaan – oikeilla välineillä tehokas treeni onnistuu myös kotona. Kun hankit kuntolaitteet kotiin, voit treenata milloin tahansa haluat. Kotiin hankitut kuntolaitteet ovat näppärä valinta silloin, kun arjen aikataulujen tai huonon sään puitteissa ei pääse kuntosalille tai ulos liikkumaan. Kotona treenaaminen on myös kalliita kuntosalijäsenyyksiä edullisempi vaihtoehto. Kun valitset oikeanlaiset kuntolaitteet ja löydät itsellesi oikeat harjoitukset, kotikuntoilulla ei ole rajoja. Kotona voit treenata monipuolisesti niin voimaa, kestävyyttä kuin liikkuvuuttakin. Tehokas hiit-treeni, pitkä juoksulenkki tai lempeä jooga – valitse oma suosikkisi ja ryhdy toimeen!

  Millainen kuntolaite sopii sinulle? Kuntolaitteista löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin mieltymyksiin ja tavoitteisiin:

  • Juoksumatto sopii aktiiviselle juoksijalle. Se on myös hyvä vaihtoehto kiireiselle, joka haluaa huolehtia peruskunnostaan.
  • Crosstrainer kehittää tehokkaasti liha- ja aerobista kuntoa. Crosstrainer sopii sekä aloittelijalle että harjaantuneemmalle kuntoilijalle.
  • Kuntopenkki on yksinkertainen, mutta monipuolinen kuntolaite, joka soveltuu koko kehon lihasten harjoittamiseen.
  • Kuntopyörät ja ergometrit sopivat pyöräilyn ystäville. Ne sopivat aerobisen kunnon harjoittamiseen.
  • Soutulaite on tehokas apuri aerobisen- ja lihaskunnon kehittämiseen. Sen avulla erityisesti käsien ja selän lihakset vahvistuvat.

  Onko mielessäsi kuntolaite kotiin? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki korkealaatuiset kuntolaitteet kotiin. Olipa haaveissasi juoksumatto, crosstrainer tai soutulaite, meiltä löydät etsimäsi. Saatavilla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja eritasoisille kuntoilijoille sekä pieniin ja suurempiin koteihin. Intersport tarjoaa tunnetut ja luotettavat merkit, kuten Energetics-kuntolaitteet ja kotimaiset Tunturi-kuntolaitteet. Sinulle sopivimman juoksumaton valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa kuntolaitteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pidät kotikuntoilusta, tutustu myös muihin kuntoiluvarusteisiin. Katso esimerkiksi Foam Rollerit, jumppakuminauhat ja hyppynarut.

  Paljonko kuntolaitteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kuntolaitteet-kategorian tuotteet saat hintaan 539.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kuntolaitteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tunturi F40 Competence kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri, Tunturi F20 kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri ja Tunturi E50 kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri sekä suosituin merkki on Tunturi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.