Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Soutulaite

Soutulaitteella harjoittelu on tehokas kuntoilumuoto sekä harjaantuneemmalle että aloittelevalle treenaajalle. Soutulaitetreeni sopii mainiosti niin alkulämmittelyyn kuin kestävyystreeniinkin. Soutulaitteella harjoittelu kehittää kestävyyden lisäksi tehokkaasti kaikkia suuria lihasryhmiä. Istuma-asennossa tehtävät, rintakehään suuntautuvat vedot vahvistavat erityisesti käsien, selän ja hartioiden lihaksia. Vetoliike tapahtuu kehon luonnollisten liikeratojen mukaan, mikä tekee soutulaitteella treenaamisesta turvallista ja miellyttävää. Soutaminen myös parantaa polvi- ja lonkkanivelten liikkuvuutta.

Soutaminen on kaikessa yksinkertaisuudessaan tehokasta – monipuolisuutta soututreeniin saa kuitenkin vaihtelemalla vastuksia ja tahtia. Jotta soutulaiteella kuntoillessa välttyisi mahdollisilta virheasennoilta ja loukkaantumisilta, on äärimmäisen tärkeää löytää oikea soututekniikka. Oikealla tekniikalla soutulaitteella treenaamisesta saa parhaan hyödyn. Vaikka kädet tekevät soutaessa suurimman osan työstä, tulee soututekniikassa huomioida myös jalkojen työskentely – jalat tekevät alkuvedon, jota käsien ja selän liike sulavasti seuraa. Kun jalat tekevät tehokkaasti työtä, vedoista tulee rentoja ja sopivan pitkiä.

Valikoimastamme löydät viimeisintä teknologiaa hyödyntävät ja huippuominaisuuksilla varustellut soutulaitteet, joiden avulla teet harjoittelusta tavoitteellista ja entistäkin tehokkaampaa. Löydät meiltä luotettavat ja kestävät huippumerkit, kuten Kettler- ja Tunturi-soutulaitteet. Jos nautit tehokkaasta kotitreenistä, tutustu myös kahvakuuliin, crosstrainereihin sekä pilatesrulliin.

Paljonko soutulaitteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat soutulaitteet -kategorian tuotteet saat hintaan 589.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 589.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: soutulaitteet

5/5

Perustuu 1 arvosteluun