PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä! PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä!
 
HYÖDYNNÄ 20 % ALENNUS!
 
Plussapäivät Intersporteissa lauantaista maanantaihin 19.-21.8 -  saat nyt 20 % alennuksen vaatteista sekä kengistä, myös tarjoushinnoista! Hanki tyylikkäät löydöt parhailta merkeiltä!
 
 
 
 
 

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Soutulaitteet´
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Soutulaite

  Soutulaitteella harjoittelu on tehokas kuntoilumuoto sekä harjaantuneemmalle että aloittelevalle treenaajalle. Soutulaitetreeni sopii mainiosti niin alkulämmittelyyn kuin kestävyystreeniinkin. Soutulaitteella harjoittelu kehittää kestävyyden lisäksi tehokkaasti kaikkia suuria lihasryhmiä. Istuma-asennossa tehtävät, rintakehään suuntautuvat vedot vahvistavat erityisesti käsien, selän ja hartioiden lihaksia. Vetoliike tapahtuu kehon luonnollisten liikeratojen mukaan, mikä tekee soutulaitteella treenaamisesta turvallista ja miellyttävää. Soutaminen myös parantaa polvi- ja lonkkanivelten liikkuvuutta.

  Soutaminen on kaikessa yksinkertaisuudessaan tehokasta – monipuolisuutta soututreeniin saa kuitenkin vaihtelemalla vastuksia ja tahtia. Jotta soutulaiteella kuntoillessa välttyisi mahdollisilta virheasennoilta ja loukkaantumisilta, on äärimmäisen tärkeää löytää oikea soututekniikka. Oikealla tekniikalla soutulaitteella treenaamisesta saa parhaan hyödyn. Vaikka kädet tekevät soutaessa suurimman osan työstä, tulee soututekniikassa huomioida myös jalkojen työskentely – jalat tekevät alkuvedon, jota käsien ja selän liike sulavasti seuraa. Kun jalat tekevät tehokkaasti työtä, vedoista tulee rentoja ja sopivan pitkiä.

  Valikoimastamme löydät viimeisintä teknologiaa hyödyntävät ja huippuominaisuuksilla varustellut soutulaitteet, joiden avulla teet harjoittelusta tavoitteellista ja entistäkin tehokkaampaa. Löydät meiltä luotettavat ja kestävät huippumerkit, kuten Kettler- ja Tunturi-soutulaitteet. Jos nautit tehokkaasta kotitreenistä, tutustu myös kahvakuuliin, crosstrainereihin sekä pilatesrulliin.