Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetAvantouintitossut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Avantouintitossut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Avantouintitossut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Avantouintitossut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Arena Bow Avantouintitossut - uimakengät, Arena Sharm 2 uimakengät ja Arena Uintisukat - uimakengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Arena.

  Edullisin tuote kategoriassa on Arena Sharm Jr uimakenkä - uimakengät, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 18.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko avantouintitossut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat avantouintitossut -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat avantouintitossut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Arena Bow Avantouintitossut - uimakengät, Arena Sharm 2 uimakengät ja Arena Uintisukat - uimakengät sekä suosituin merkki on Arena.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: avantouintitossut

  3.69/5

  Perustuu 13 arvosteluun