Sisältöön

Avantouintitossut

Avantouintitossut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Avantouintitossut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Arena Watershoes Neopreenitossu - uimakengät, Arena Uintisukat - uimakengät ja Arena Sharm Jr uimakenkä - uimakengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Arena.

Edullisin tuote kategoriassa on Arena Pool Sock Jr Uintisukka - uimakengät, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko avantouintitossut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat avantouintitossut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat avantouintitossut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Arena Watershoes Neopreenitossu - uimakengät, Arena Uintisukat - uimakengät ja Arena Sharm Jr uimakenkä - uimakengät sekä suosituin merkki on Arena.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: avantouintitossut

4.27/5

Perustuu 11 arvosteluun