Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Uimalasit
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 14 tuotetta | Rajauksilla:
  2 / 14 tuotetta | 1 rajausta
  Poista rajaukset

  Nuorten uimalasit

  Intersportin valikoimasta löydät myös nuorten uimalasit – laadukkaat, mukavat ja helposti säädettävät uimalasit kuuluvat jokaisen aktiivisen uintiharrastajan vakiovarusteisiin. Hyvät uimalasit suojaavat silmiäsi kloorivedeltä istuen mukavasti päähäsi ja kestävät paikoillaan koko urheilusuorituksen ajan. Onko teidän perheessänne kenties aloitteleva uimari ilman hyviä uimalaseja? Intersportilta löytyy laadukkaita nuorten uimalaseja monissa eri väreissä joka makuun.

  Uimalasit UV-suojalla tai näön korjauksella

  Speedo on tunnettu merkki lajin harrastajien keskuudessa, ja merkiltä löytyykin monia vaihtoehtoja uimalaseista myös nuorille, aktiiviuimarista vasta aloittelevaan harrastelijaan. Speedon kehittämä erityisteknologia takaa erinomaisen käyttömukavuuden ja lasien huurtumisenestokäsittely varmistaa sen, että näkyvyys pysyy terävänä lasia käyttäessä. Laseissa on myös tarjolla UV-suoja auringon valon haittavaikutusten välttämiseksi. Speedon uimalasit vahvuuksilla on varta vasten suunniteltu niille, jotka rakastavat uimista, mutta vaativat uimalaseilta myös näkönsä korjausta.

  Valikoimastamme löydät myös laadukkaat uimapuvut lapsille ja nuorille, jotka kestävät menossa mukana urheilusuorituksesta toiseen.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.