Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Asusteet ulkoiluun kategoriat

Asusteet ulkoiluun kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Asusteet ulkoiluun-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff Norval Wool Beanie, Röhnisch Chunky Beanie ja Buff Nerla Beanie. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Magic Gloves Sr, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 169.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko asusteet ulkoiluun -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat asusteet ulkoiluun -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 316 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat asusteet ulkoiluun -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff Norval Wool Beanie, Röhnisch Chunky Beanie ja Buff Nerla Beanie sekä suosituin merkki on Buff.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: asusteet ulkoiluun

4.48/5

Perustuu 461 arvosteluun