Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Aurinkolasit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Aurinkolasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bliz Motion, Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit ja Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bliz.

Edullisin tuote kategoriassa on Bliz Motion, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko aurinkolasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat aurinkolasit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat aurinkolasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bliz Motion, Sweet Protection Memento RIG Reflective aurinkolasit ja Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics sekä suosituin merkki on Bliz.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.