Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Aurinkolasit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Aurinkolasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bliz Motion, Bliz Fusion Nano Optics Photochromic ja Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bliz.

Edullisin tuote kategoriassa on Bliz Motion, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 89.90 € - 169.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko aurinkolasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat aurinkolasit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat aurinkolasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bliz Motion, Bliz Fusion Nano Optics Photochromic ja Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics sekä suosituin merkki on Bliz.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.