Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilyvarusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (312)
  312 / 312 tuotetta
  11 väriä
  Fjällräven
  Kånken - päiväreppu
  99.90 €
  79.90 €
  6 väriä
  Helly Hansen
  Scout Wash Bag - laukku
  30.00 €
  19.90 €

  Retkeilyvarusteet kategoriat

  Retkeilyvarusteet

  Rinkan, teltan ja makuupussin lisäksi retkeilijä tarvitsee myös muita olennaisia tarvikkeita . Retkeilytarvikkeet valitaan sen mukaan, millaiselle retkelle ollaan suuntaamassa – onko kyseessä päiväretki ja onko tarkoituksena yöpyä ulkosalla. Lisäksi tarvikkeet tulee valita vuodenajan, vallitsevien sääolosuhteiden ja maaston mukaan. Olipa kyseessä päiväretki tai pidempi vaellus, hyödyllisiä lisävarusteita ja retkeilytarvikkeita jokaiselle retkeilijälle ovat vedenpitävät pussit, joihin pakattavat tavarat on hyvä eritellä omiksi kokonaisuuksiksi sekä rinkalle tarkoitettu sadesuoja. Muita hyviä lisävarusteita ovat esimerkiksi tiiviillä kannella varusteltu muki sekä ensiapupakkaus. Hauska lisävaruste on riippumatto, jossa retkeilijä voi tarpeen tullen pitää lepohetken.

  Paljonko retkeilyvarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat retkeilyvarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 2.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 312 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilyvarusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Osprey Apogee - päiväreppu, CamelBak Eddy+ Kids 0,4l Tritan Renew Juomapullo - muovinen juomapullo ja Helly Hansen Scout Duffel M - varustekassi sekä suosituin merkki on Osprey.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilyvarusteet

  4.4/5

  Perustuu 206 arvosteluun