Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Miesten liivit

Miesten liivit ovat käytännöllisiä ja monikäyttöisiä liivejä, jotka toimivat niin vapaa-ajan tyylissä kuin ulkoillessa. Miesten liivejä löytyy monenlaisia eri käyttötarkoituksiin – esimerkiksi miesten toppaliivit toimivat viileämmällä kelillä, kun taas miesten kevyempään tuuliliiviin on mukava kääriytyä esimerkiksi juoksu- tai kävelylenkillä. Miesten liivejä voit yhdistää myös useisiin eri vapaa-ajan tyylin kokonaisuuksiin.

Miesten toppaliivit

Toppaliivit miehille ovat käytännöllisiä, kun lämpötila laskee. Syksyn viileillä keleillä miesten toppaliivi soveltuu täydellisesti päällimmäiseksi kerrokseksi, sillä toppaliivi on erittäin mukava ja joustava päällä eikä hiosta. Kun lämpötila laskee lähelle nollaa tai pakkaselle, toimii toppaliivi loistavasti kuoritakin alla midlayer-kerroksena, jolloin sen tarkoitus on pitää lämpöä yllä siirtäen kosteutta samalla ulospäin.

Miesten vapaa-ajan liivit

Vapaa-ajan liivit miehille ovat tyylikkäitä ja niitä voi yhdistää useaan eri tyyliin. Kokeile esimerkiksi miesten neuleita tai miesten collegepaitoja vapaa-ajan liivin alla. Vapaa-ajan liiviksi voit valita vuodenajasta riippuen joko paksumman toppaliivin tai kevyemmän liivin. Kun olet löytänyt sopivan liivin tyyliisi, katso myös miesten hupparit, miesten collegehousut tai miesten tennarit. Jos tarvitsen apua miesten liivin valinnassa, niin apua saat kauppojemme osaavalta henkilökunnalta tai asiakaspalvelusta.

Paljonko miesten liivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten liivit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten liivit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Jack Wolfskin Routeburn Pro Insulated Vest M - toppaliivi, Rukka Viitakumpu Puffer UX - toppaliivi ja Nakamura Dambel II UX vest - tuuliliivi sekä suosituin merkki on Jack Wolfskin.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten liivit

4.31/5

Perustuu 13 arvosteluun