Sisältöön

Miesten uimahousut

Miesten uimahousut

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten uimahousut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten uimahousut helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten uimahousut löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten uimahousut mm. merkeiltä Speedo, Energetics, Arena. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Speedo Tech Panel Aquashort M -uimahousut, 44.90€.

Paljonko miesten uimahousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten uimahousut -kategorian tuotteet saat hintaan 20.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten uimahousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Rony IV M - miesten uimahousut, adidas 3 Stripes Swim Boxer - miesten uimahousut ja Speedo Tech Panel Aquashort M - miesten uimahousut sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten uimahousut

4.41/5

Perustuu 17 arvosteluun