Sisältöön

Naisten laukut ja reput

Laukut ja reput kategoriat

Naisten laukut ja reput

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten laukut ja reput kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten laukut ja reput kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten laukut ja reput ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten laukut ja reput mm. merkeiltä Haglöfs, Mckinley, Adidas. Naisten laukut ja reput -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Fjällräven Kånken -päiväreppu, 79.90€.

Paljonko naisten laukut ja reput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten laukut ja reput -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 143 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten laukut ja reput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Kånken - päiväreppu, adidas Prime Backpack - päiväreppu ja Haglöfs Lava 90 - laukku sekä suosituin merkki on Fjällräven.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten laukut ja reput

4.44/5

Perustuu 133 arvosteluun