Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSaappaat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Saappaat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (47)
  47 / 47 tuotetta

  Saappaat helposti Intersportilta

  Saappaat ovat urheilumuodin klassikkovarustus. Saappaita valitessa on hyvä pohtia käyttötarkoitusta. Korkeammat ja jäykemmät saappaat soveltuvat loistavasti niin vapaa-aikaan kuin arkiseen kaupungilla käymiseen. Matalavartisemmat varsikengät ovat toiminnalliset ja joustavat, joilla on mukava mennä esimerkiksi reippailemaan ulos tai kävelylenkille. Intersportin valikoimasta löydät edullisesti saappaita parhailta merkeiltä kuten Kamik, Sorel tai McKinley.

  Saappaat naisille, miehille ja lapsille

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät sopivat saappaat kaikkiin tarpeisiin. Saappaat ovat tyylikkäitä ja sopivat monenlaiseen asukokonaisuuteen. Löydät meiltä saappaita parhailta merkeiltä eri vuodenaikoihin. Kesällä kun sadekelit yllättävät, ovat perinteiset kumisaappaat varma valinta. Talven lumisissa ja loskaisissa keleissä ovat vedenpitävät ja lämpimät talvisaappaat loistava valinta niin miehille kuin naisille. Jos etsit mukavia ja käytännöllisiä vapaa-ajan saappaita, valintasi voisi olla varsikengät. Varsikengät ovat hieman joustavammat ja matalammat kuin saappaat, minkä ansiosta ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi kävelyyn.

  Paljonko saappaat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Saappaat-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 239.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 105 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat saappaat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Lynx Mid DX Spike M, Icebug Muurame3 M BUGrip ja McKINLEY Lomas II Jr sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: saappaat

  4.38/5

  Perustuu 317 arvosteluun