Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Saappaat

Saappaat helposti Intersportilta

Saappaat ovat urheilumuodin klassikkovarustus. Saappaita valitessa on hyvä pohtia käyttötarkoitusta. Korkeammat ja jäykemmät saappaat soveltuvat loistavasti niin vapaa-aikaan kuin arkiseen kaupungilla käymiseen. Matalavartisemmat varsikengät ovat toiminnalliset ja joustavat, joilla on mukava mennä esimerkiksi reippailemaan ulos tai kävelylenkille. Intersportin valikoimasta löydät edullisesti saappaita parhailta merkeiltä kuten Kamik, Sorel tai McKinley.

Saappaat naisille, miehille ja lapsille

Intersportin laajasta valikoimasta löydät sopivat saappaat kaikkiin tarpeisiin. Saappaat ovat tyylikkäitä ja sopivat monenlaiseen asukokonaisuuteen. Löydät meiltä saappaita parhailta merkeiltä eri vuodenaikoihin. Kesällä kun sadekelit yllättävät, ovat perinteiset kumisaappaat varma valinta. Talven lumisissa ja loskaisissa keleissä ovat vedenpitävät ja lämpimät talvisaappaat loistava valinta niin miehille kuin naisille. Jos etsit mukavia ja käytännöllisiä vapaa-ajan saappaita, valintasi voisi olla varsikengät. Varsikengät ovat hieman joustavammat ja matalammat kuin saappaat, minkä ansiosta ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi kävelyyn.

Paljonko saappaat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat saappaat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 53 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat saappaat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti W Dundee Mid DrymaxX - varsikengät, Viking Fleek Warm Gtx 1v Jr - varsikengät ja The North Face W Thermoball Lace Up Waterproof Winter Boots - varsikengät sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: saappaat

4.37/5

Perustuu 153 arvosteluun