Sisältöön

Paksupohjaiset tennarit

Paksupohjaiset tennarit suosituimmilta merkeiltä kuten adidas, Nike tai Puma. ✓ Paksumpi pohja on kuuminta katumuotia tuoden tyyliä ja mukavuutta vapaa-aikaan. Tutustu laajaan valikoimaan ja poimi oma kenkäkaapin must-have parisi Intersportista!

Valkoiset Puman paksupohjaiset tennarit.

Paksupohjaiset tennarit ovat muotitietoisen valinta!

Paksupohjaiset tennarit ovat kuuminta hottia! Viime vuosina suosiotaan kasvattaneet "platform"-tennarit ovat nykyään jopa se kaikista trendikkäin valinta. Ne soveltuvat moneen eri tyyliin, ja niitä voi yhdistellä lukuisiin eri asuihin, kuten farkkuihin, collegehousuihin tai kesäiseen hameeseen

Miksi paksupohjaiset kengät ovat hyvät ja kenelle ne sopivat?

Paksupohjaiset kengät sopivat kaikille, jotka haluavat edustaa kuuminta katumuotia ja käyttää mukavia sekä tyylikkäitä kenkiä! Ne ovat hyvä valinta niin miehelle kuin naiselle ja soveltuvat kaikenikäisille.

Chunky Sneakers – mukavat paksupohjaiset tennarit

Chunky Sneakers on englannin kielen vastine, ja tarkoittaa samaa kuin paksupohjaiset tennarit. Rakkaalla kengällä on monta nimeä. Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan mallin, kannattaa miettiä minkä väriset popot ovat hankintalistalla. Vuodesta toiseen suosituimpia värejä ovat:

Löysitkö haluamasi kenkäparin? Jos etsit vielä inspiraatiota tai pohdit valintaa, niin kurkkaa valikoimamme kaikki tennarit.

Paljonko paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Court Vision Alta Leather W - paksupohjaiset tennarit, Björn Borg R1300 MSH PAT W - paksupohjaiset tennarit ja Nike Air Max SC M - paksupohjaiset tennarit sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: paksupohjaiset tennarit

4.31/5

Perustuu 45 arvosteluun