Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.RCS Skate SET -rullaluistelusukset

Aktiivi- ja kuntoilijan rullasuksi luisteluhiihtoon

429,00 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Uusi malli, joka korvaa Carbonlite Skate rullasuksen! Perustuu muodoltaan Speedmax Skate rullasukseen, jonka siltamainen malli tuo joustavuutta hiihtoon ja antaa lumimaisen tuntuman. Runko on hyvin kiertojäykkä, High Modulus E-Glass -lasikuitusekoitteesta, joka on 140 g raskaampi kuin hiilikuiturunkoinen Speedmax, mutta silti 150 g kevyempi kuin vanha Carbonlite.

 

  • 100/24 mm renkaat / nopeus MEDIUM
  • 35 mm maavara, Bridge Arch Shape- siltarakenne antaa joustavuutta
  • 670 mm akselin pituus
  • 840 g suksi / 965 g siteellä

 

 

 

 

Tuotenumero
MP01123

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fischer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.