Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Garmin Forerunner

Garmin on Yhdysvaltalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisiin mittauslaitteisiin. Brändin valikoimasta löytyy laitteita moneen eri urheilulajiin, kuten juoksuun, pyöräilyyn, uintiin, golfiin ja sukellukseen. Valikoimasta löytyy myös aktiivisuusrannekkeita ja useaan eri lajiin soveltuvia multisport-mittareita. Garmin valmistaa laitteita myös ulkoiluun, retkeilyyn ja patikointiin. Huipputekniset ominaisuudet, kestävyys sekä tyylikäs muotoilu ovat Garmin-laitteiden tunnuspiirteitä ja selittävät niiden suurta kansainvälistä suosiota. Perinteisten kuntoa ja suorituskykyä mittaavien ominaisuuksien lisäksi löytyy myös laitteita, joissa on paljon edistyksellisiä suorituksen analyysitoimintoja. Olipa lajisi mikä tahansa, Garmin-laitteilla on mahdollista tehdä harjoittelustasi tavoitteellisempaa ja haastavampaa. Esimerkiksi suositun Garmin Forerunner -sarjan tuotteilla pääset hyvin alkuun kohti monipuolisempaa harjoittelua.

Garmin Forerunner -sarja sisältää innovatiivisia multisport-urheilukelloja, jotka soveltuvat eri lajeihin. Forerunner-sarjasta löytyy runsaasti erilaisia malleja kaiken tasoisille urheilijoille:

  • Garmin Forerunner 25 sopii kaiken tasoisille liikkujille. Sen avulla on helppo seurata omaa tahtia, matkaa ja aikaa.
  • Garmin Forerunner 235 on GPS-juoksukello , joka tarjoaa monipuoliset harjoitusominaisuudet ja sen voi yhdistää kätevästi mobiililaitteeseen.
  • Garmin Forerunner 735 on GPS-multisport-kello vaativammalle urheilijalle. Sen avulla on mahdollista saada tarkkaa dataa omasta harjoittelusta.
  • Garmin Forerunner 935 on huipputason GPS-multisport-kello, joka tarjoaa edistykselliset monilajitoiminnot urheilijalle, joka haluaa hioa suorituksensa huippuunsa datan ja analyysitoimintojen avulla.

Haluatko tehdä harjoittelustasi tehokkaampaa ja monipuolisempaa? Intersportin valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat Garmin Forerunner -kellot eri lajeihin. Halusitpa sitten lisätä juoksulenkkisi tehoa tai valmistautua triathlon-kisaan, Forerunner-sopii loistavasti harjoittelusi tueksi. Valikoimasta löydät niin aloittelijoille kuin harjaantuneemmille urheilijoille sopivat Forerunner-kellot. Kun haluat löytää juuri sinun tavoitteisiisi parhaiten sopivan mittarin, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi valinnassa. Tilaa Garmin Forerunner netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu myös juoksunuinnin ja pyöräilyn lajivalikoimiin.

Paljonko Garmin forerunner -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Garmin forerunner -kategorian tuotteet saat hintaan 599.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.