Sisältöön

Morän Softshell Pants W -naisten softshell-housut

Naisten erittäin monipuoliset softsell-housut ulkoiluun ja retkeilyyn.

139,00 €
Väri
Harmaa
Musta
Sininen
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten erittäin monipuoliset softshell-housut. Kehon kaikkia liikkeitä myötäilemään suunniteltu äärimmäisen mukava kangas on tuulen- ja vedenhylkivyytensä lisäksi myös erinomaisesti hengittävää.

  • PFC-vapaat DWR-käsitellyt pinnat hylkivät vettä ja likaa
  • Vetoketju painonapilla ja vyötäröllä vyölenkit
  • Lahkeiden tasoitetut sisä- ja ulkosaumat ehkäisevät hankaumia ja lisäävät mukavuutta
  • Muotoillut polvet ja vähäiset saumat helpottavat liikkumista
  • Kaksi sileää, siistin näköistä vetoketjullista etutaskua
  • Yksi kätevä reisitasku tavaroiden säilyttämiseen liikkeessä
  • Regular -lahkeen pituus
  • FlexAble™ 90% Polyamide, 10% Elastane, 4-way stretch double weave, 207 g/m².

Tuotenumero
603942

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Haglöfs

Teknologiat

FLEXABLE™

FLEXABLE™ on neljään suuntaan joustavia kankaita, jotka antavat äärettömän korkean mukavuuden ja liikkuvuuden. Nämä kalvottomat kankaat yhdistävät erinomaisesti tuulenpitävyyden, kosteuden siirtämisen ja vapaan liikkumisen, mikä tekee teknologiasta ihanteellisen vaatteisiin, jotka ovat fyysisesti vaativiin ulkoaktiviteetteihin. Materiaalin ulkopinta on vedenkestävä ja sisäpinta on tehty siirtämään kosteuden pikaisesti pois keholta.

Kaikki FLEXABLE™ -kankaat ovat DWR – käsiteltyjä (ilman PFOS/PFOA).   

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.