Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Escapex Sport Prolink -miesten perinteisen hiihtomonot

Kuntoilijan perinteisenjalkine. 105mm touring lesti antaa mukavan istuvuuden ja thinsulate fleece vuori tuo lämpäöä ja mukavuutta.100% PVC VAPAA.

100.00 €
Väri
Musta
Koko

Hiihtomonon valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kuntoilijan perinteisenjalkine. 105mm touringlesti antaa mukavan istuvuuden ja thinsulate vuori tuo lämpäöä ja mukavuutta. Monossa on Prolink Touring ulkopohja.

  • CUSTOM FIT sisäkenkä
  • ERNGONOMIC TOURING nilkkatuki
  • Fleece Thinsulate sisävuori
  • Quiclace pikanauhat
  • 100% PVC vapaa
Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Perinteinen Prolink,Perinteinen NNN,Perinteinen NNN NIS,Turnamic Classic,Perinteinen Prolink Shift

Tuotenumero
L41556500

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.