Sisältöön

Swix VP PRO Racing Pitovoiteet Swix VP PRO Racing Pitovoiteet Swix VP PRO Racing Pitovoiteet Swix VP PRO Racing Pitovoiteet Swix VP PRO Racing Pitovoiteet Swix VP PRO Racing Pitovoiteet Swix VP PRO Racing Pitovoiteet Swix VP PRO Racing Pitovoiteet
Swix VP PRO Racing Pitovoiteet
Swix VP PRO Racing Pitovoiteet
Swix VP PRO Racing Pitovoiteet
Swix VP PRO Racing Pitovoiteet
Swix VP PRO Racing Pitovoiteet
Swix VP PRO Racing Pitovoiteet
Swix VP PRO Racing Pitovoiteet
Swix VP PRO Racing Pitovoiteet

VP PRO Racing Pitovoiteet

Uusi Swix pitovoidesarja, joka täyttää kaikkein vaativimpien hiihtäjien tarpeet. Tutut kelialueet helpottavat käyttöä ja voiteen valintaa. 

20,00 €
Väri
Violetti
Sininen
Punainen
Pinkki
Sininen
Violetti
Keltainen
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix VP PRO Racing -pitovoiteet jatkavat vuonna 1946 alkanutta Swix -pitovoiteiden voittokulkua. Samat kelialueet ja numero- ja värikoodit kuin aiemmissa Swix -pidoissa varmistavat oikean voiteen valinnan vallitseviin keliolosuhteisiin. Uusi reseptiikka on optimoitu voitamaan niin maailmancuphiihtäjien kuin kuntoilijoiden kohtaamia haasteita. Käytä ohuita kerroksia, välillä synteettisllä korkilla (T12) tasoittaen 

VP50 Pro Light Violet -3/0, 45g Uusi / hienojakoinen lumi:  0°C...-3°C Vanha / muuttunut lumi: -1°C ...-6°C Violetti pitovoide on suunniteltu olosuhteisiin, jolloin ilman lämpötila on hivenen pakkasen puolella. Erinomainen voide aina siihen saakka kunnes latu alkaa liippaantua. Uusi lisäaine nopeuttaa lumikiteen irtoamista voiteesta, joka parantaa luisto-ominaisuuksia ja hiihtotuntumaa.  

VP55 Pro Violet -2/1, 45gUusi / hienojakoinen lumi:  +1°C...-2°C Vanha / muuttunut lumi: -0°C ...-5°C Tumman violetti pitovoide on tarkoitettu kostealle ja satavalle lumelle ilman lämpötilan ollessa nollan tienoilla. Karkeammalla lumella ja tykkilumella toimii mainiosti myös pikkupakkasilla heikentämättä luistoa. Uusi lisäaine nopeuttaa lumikiteen irtoamista voiteesta, joka parantaa luisto-ominaisuuksia ja hiihtotuntumaa. 

VP60 Pro Violet/Red -1/2, 45g Uusi / hienojakoinen lumi:  +2°C...-1°C Vanha / muuttunut lumi: -1°C ...-4°C Violetti/Punainen pitovoide toimii parhaiten satavalla, uudella lumella ja liippaladulla. Hieman muuttuneella, vanhemmalla lumella toimii hyvin myös ilman lämpötilan ollessa hieman pakkasen puolella. Vaihtelevissa olosuhteissa suosittelemme VP65 -pitovoiteen käyttöä. Uusi lisäaine nopeuttaa lumikiteen irtoamista voiteesta, joka parantaa luisto-ominaisuuksia ja hiihtotuntumaa. 

VP65 Pro Black/Red 0/+2C, 45g Uusi / hienojakoinen lumi:  +2°C...0°C Vanha / muuttunut lumi: -0°C ...-4°C Musta/punainen pitovoide on muuttuvien ja vaihtelevien nollakelien erikoisvoide, joka päihittää kaikkein hankalimmat pitovoitelukelit. Mustan Nero -lisäaineen ansiosta jäätymisriski on minimaalinen ja lianhylkivyys erinomainen. Siksi toimii mainiosti myös pakkasen puolella ilman- / ja lumen kosteuden ollessa korkea. Erinomainen voide niin liisterien kuin kovempien pitovoiteiden pinnoittamiseen. 

VP70 Pro Yellow 0/3, 45g Uusi / hienojakoinen lumi:  +3°C...0°C Vanha / muuttunut lumi: +2°C ...-1°C Keltainen liisteripohjainen pitovoide kostealle satavalle lumelle ja vettyvälle uudelle lumelle. Hieman muuttuneella lumella soveltuu myös kylmemmälle lumelle ilman lämpötilan ollessa juuri ja juuri pakkasen puolella. Erittäin märällä uudella lumella ja ja karkealla, uudelleen jäätyneellä lumella suosittelemme liistereiden käyttöä. Uusi lisäaine nopeuttaa lumikiteen irtoamista voiteesta, joka parantaa luisto-ominaisuuksia ja hiihtotuntumaa. 

 

  

 

Tuotenumero
VP50-70

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.