Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Adidas x marimekko
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (35)
  35 / 35 tuotetta

  adidas x Marimekko – suosikkikuvioita ja suorituskykyä

  Löydä liikkumiseen luotu uusi lifestyle-mallisto! adidas x Marimekko -yhteistyömallistossa Marimekon rohkeat kuviot ja funktionaalinen tyyli yhdistyvät adidaksen urheiluvaateosaamiseen.Yhteistyön tavoitteena on ollut luoda käytännöllisiä ja innovatiivisia vaatteita vastuullisista materiaaleista kuten kierrätetystä langasta sekä teknisestä Primegreen-kierrätysmateriaalista.

  Marimekko laukut, reput ja vaatteet Intersportista

  Rajoitetun ajan saatavilla olevasta kokoelmasta löydät monikäyttöiset urheiluvaatteet, kuten treenitrikoot, t-paidat, urheilutopit ja juoksukengät. Kokoelman tuotteita on saatavilla Intersportin verkkokaupassa sekä valikoiduissa Intersport-kaupoissa.

  Paljonko Adidas x marimekko -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Adidas x marimekko -kategorian tuotteet saat hintaan 15.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 35 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Adidas x marimekko -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Marimekko FI T-Shirt W, adidas Marimekko Sweater Jr ja adidas Marimekko Sweater W.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Adidas x marimekko

  4.37/5

  Perustuu 30 arvosteluun