Sisältöön

Adidas x Marimekko

Rajoitetun ajan saatavilla oleva mallisto on yhdistelmä kuviotaidetta ja toiminnallisuutta. Vaatteissa teknisyys kohtaa 60-luvun tyylin – kannustaen rohkeaan itseilmaisuun liikkumisen kautta.


Uudessa kokoelmassa nähdään vuosien takaa tuttuja, Marimekon graafisia painokuvioita kuten Linssi ja Lokki. Kuten aiemmat yhteistyöt, myös uusin mallisto ilmentää adidaksen ja Marimekon suunnittelufilosofiaa: tuotteiden valmistuksessa on osittain käytetty kierrätettyjä raaka-aineita.

adidas x Marimekko – suosikkikuvioita ja suorituskykyä

Löydä liikkumiseen luotu uusi lifestyle-mallisto! adidas x Marimekko -yhteistyömallistossa Marimekon rohkeat kuviot ja funktionaalinen tyyli yhdistyvät adidaksen urheiluvaateosaamiseen.Yhteistyön tavoitteena on ollut luoda käytännöllisiä ja innovatiivisia vaatteita vastuullisista materiaaleista kuten kierrätetystä langasta sekä teknisestä Primegreen-kierrätysmateriaalista.

Marimekko laukut, reput ja vaatteet Intersportista

Rajoitetun ajan saatavilla olevasta kokoelmasta löydät monikäyttöiset urheiluvaatteet, kuten treenitrikoot, t-paidat, urheilutopit ja juoksukengät. Kokoelman tuotteita on saatavilla Intersportin verkkokaupassa sekä valikoiduissa Intersport-kaupoissa.

Paljonko Adidas x marimekko -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Adidas x marimekko -kategorian tuotteet saat hintaan 35.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Adidas x marimekko -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Supernova 2 X Marimekko W., adidas Supernova 2 X Marimekko. ja adidas adidas x Marimekko Future Icons Flared Leggings.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Adidas x marimekko

5/5

Perustuu 7 arvosteluun