Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Move Your Mind with ASICS

Urheilu ei vain liikuta vartaloasi, se myös liikuttaa mieltäsi. Liikunnalla on voima luoda hyvää oloa kokonaisvaltaisesti.

Move Your Mind -tapahtuma

ASICS x Intersport -hyvinvointitapahtumassa juostiin yhteislenkki uutuus ASICS -juoksukengillä, joogattiin ja vietettiin aikaa yhdessä. 

ASICS Frontrunnerien kommentit 

Rani Saarinen on Kayano 30:

Gel-Kayano 20 sopivat täydellisesti pitkille lenkeille. Vakauden ja mukavuuden lisäksi ne ovat hyvännäköiset. Jos mietit kahden koon välillä, suosittelen ottamaan isomman koon, jotta varpaille jää hyvin tilaa.

 

Jasmin Showlah on Novablast 4:

Novablast on ollut jo ensi julkaisustaan lempikenkäni monipuolisuutensa vuoksi, ja nelosmalli entistäkin parempi versio. Tämä kenkä tuntuu heti ensimmäisellä käytöllä mukavalta jalassa ja vauhdittaa askelta juuri sopivasti eteenpäin. Ulkonäöltään kenkä menee street kengästä, joten nämä valikoituvat jalkaan myös kävelylenkeille ja olenpa pelannut näillä polttopalloakin!

 

Jasmin Showlah on Nimbus 26:

Gel-Nimbus on monien tuntema klassikko, mutta tämä versio on kyllä poikkeuksellisen mukava jalassa. Paranneltu neulospinta oikein halaa jalkaa. Vaimennusta kengässä on reilusti, mutta kenkä tuntuu silti melko ketterältä ja tuntemus juostessa on mukava pitkälläkin lenkillä.