Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Burton lumilaudat

Burton on yksi maailman tunnetuimmista lumilautojen valmistajista. Jo 1970-luvulla toimintansa aloittanut Burton oli merkittävässä roolissa, kun lumilautailu muuttui aikoinaan pienen piirin harrastuksesta kansainvälisesti merkittäväksi urheilulajiksi. Lumilaudat ovat brändin tunnetuin tuote, mutta Burtonin valikoimasta löytyvät myös lumilautakengät, siteet sekä lumilautailuun sopivat vaatteet. Loistava hallittavuus, ainutlaatuinen kestävyys ja tyylikäs design ovat Burton-lautojen suuren suosion salaisuus. Burtonin suuresta valikoimasta löytyy lumilautoja kaiken erilaisiin laskutyyleihin. Valikoimasta löytyvät niin peruskäyttöön ja temppuiluun sopivat freestyle-laudat kuin twin-laudat sekä jyrkempiin mäkiin ja rinteiden ulkopuolelle soveltuvat lumilautamallit. Parasta on, että Burton-lumilaudoista löytyy loistavia vaihtoehtoja niin lautailun vasta-alkajille kuin kokeneemmille lumilautailijoille.

Millaista lumilautaa sinä etsit? Burtonin valikoimasta löydät erilaiset lumilaudat kaikkiin laskutyyleihin. Laudan profiili vaikuttaa merkittävästi siihen, millaiseen käyttöön lauta parhaiten soveltuu. Keskeltä aavistuksen kohoava Camber-lauta sopii parhaiten vapaaseen laskuun ja rinnelaskuun. Sen sijaan sivuilta kevyesti kohoava Rocker-lauta sopii hyvin aloittelevalle lautailijalle ja parkkiin. Jos etsit vakaampaa lautaa, valitse näistä kahdesta Camber-mallinen lauta tai tasapohjainen Zero-lauta. Itsellesi parhaiten sopivan Burton-laudan löydät vertailemalla eri vaihtoehtoja lajitietoisen myyjän avustuksella. Burtonin valikoimasta löydät eri lautatyyppien ja pituuksien lisäksi myös erityisesti naisille, miehille ja junioreille suunnatut lautamallit.

Etsitkö laadukasta ja tyylikästä lumilautaa? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat Burton-lumilaudat aloittelijoille ja harjaantuneemmille lautailijoille. Olipa mielessäsi freestyle-lumilauta, all mountain -lumilauta tai parkki-lauta, Burtonin valikoimasta löydät etsimäsi. Jos haluat löytää yksilöllisen tyylikkään lumilaudan, Burtonin valikoimasta löydät runsaasti erilaisia värejä ja kuoseja, joiden avulla erotut rinteessä. Kun kaipaat apua juuri sinulle sopivimman lautamallin tai pituuden valinnassa, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi. Tilaa Burton-lumilauta netistä tai tutustu brändin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos lautailu on intohimosi, muista hankkia myös muut varusteet ja vaatteet lajiisi. Katso esimerkiksi lumilautakengät, lumilautasiteet ja lautailutakit.

Paljonko Burton lumilaudat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Burton lumilaudat -kategorian tuotteet saat hintaan 230.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 699.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Burton lumilaudat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Kids Smalls Lumilauta, Burton Stylus W - naisten lumilauta ja Burton Good Company - lumilauta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.