Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Lautailutakit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lautailutakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Tahko Ski DX Jacket M - lautailutakki, Halti Tahko Ski DX Jacket W - lautailutakki ja Burton Lalik W takki - lautailutakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Whistler Jr Ski Jacket - lautailutakki, jonka hinta on 69.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 499.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lautailutakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lautailutakit -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lautailutakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Tahko Ski DX Jacket M - lautailutakki, Halti Tahko Ski DX Jacket W - lautailutakki ja Burton Lalik W takki - lautailutakki sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lautailutakit

4.7/5

Perustuu 23 arvosteluun