Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Lumilautakengät

Kun panostat laadukkaisiin ja istuviin lumilautakenkiin, parannat suoritustasi ja voit nauttia lumilautailusta täysillä. Hyvät lumilautakengät tuovat tukea käännöksiin ja auttavat löytämään oikean tuntuman vauhdin säätelyyn. Istuvuudella on ehdottoman tärkeä merkitys, sillä lautailukengät ovat yleensä laskijan jaloissa monta tuntia putkeen. Lautailukenkien koko on yleensä sama, kuin tavallisissa kengissä. Mikäli sinulla on mahdollisuus kokeilla kenkiä ennen ostopäätöstä, kokeile niitä aavistuksen paksumman villapohjasukan kanssa. Lumilautaillessa jalka liikkuu, joten kengissä saa olla hieman liikkumavaraa. Omaan laskutyyliin ja omalle jalalle sopivat kengät löydät parhaiten asiantuntevat myyjän avustuksella. Lumilautakenkiä valitessa yksityiskohtien merkitystä ei kannata myöskään vähätellä. Esimerkiksi kenkien nauhoituksella on tärkeä rooli käyttömukavuuden kannalta.

Lumilautakengät erilaisiin lautailutyyleihin

On olemassa sekä pehmeitä että kovia lumilautakenkiä, jotka soveltuvat erilaisiin tarkoituksiin. Pehmeät lautailukengät ovat nauhalliset ja rakenteeltaan kaksiosaiset: ne koostuvat ulkokuoresta ja erillisestä sisäkengästä. Pehmeät kengät soveltuvat hyvin perinteiseen rinnelaskuun ja freestyle-laskuun. Peruskengät riittävät hyvin aloittelijoille, mutta harjaantuneemmille laskijoille löytyy lautailukenkiä, jotka on suunniteltu optimaalisiksi tiettyihin laskutyyleihin. Kovemmat lautailukengät ovat rakenteeltaan jäykemmät. Ne sopivat lautailijoille, jotka laskevat kovemmalla vauhdilla. Kovemmat lumilautakengät tuovat parempaa tukea voimakkaisiin ja leveisiin käännöksiin, jotka ovat tavallisia esimerkiksi ratalaskussa. Kovat kengät auttavat myös tuottamaan enemmän voimaa ja pitämään käännökset vakaina vauhdikkaassakin menossa. Erikovuiset kengät vaativat myös omanlaisensa lumilautasiteet. Lautailukengät ja siteet kannattaakin hankkia samalla ostokerralla, jotta eri komponentit ovat varmasti yhteensopivat.

Lumilautakengät Intersportista

Mistä parhaat lumilautakengät? Olipa mielessäsi pehmeät lumilautakengät freestyleen tai kovat lumilautakengät ratalaskuun, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Lasten lumilautakengät tai aikuisten lumilautakengät ­– meiltä löydät kattavan kokovalikoiman sekä paljon erilaisia malleja. Löydät meiltä kaikki lautailun huippumerkit, kuten huippulaadukkaat Burton-lumilautakengät. Tilaa lumilautakengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Sinulle sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos lautailu on sinun juttusi, muistatahan hankkia myös muut vaatteet ja varusteet lajiin. Katso esimerkiksi lumilaudat, lumilautasiteet, lasketteluvaatteet ja kypärät.

Paljonko lumilautakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lumilautakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lumilautakengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Mint Boa W - lumilautakengät, Nitro Team TLS M - lumilautakengät ja Burton Ruler Step On M - lumilautakengät sekä suosituin merkki on Burton.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lumilautakengät

5/5

Perustuu 3 arvosteluun