Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lumilautasiteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Lumilautasiteet

  Jos pidät vauhdikkaista talvilajeista, lumilautailu kuuluu varmasti lempiaktiviteetteihisi. Vaikka lumilautailu vaatii alkuun paljon harjoittelua, lajiin jää helposti koukkuun. Kuten muissakin talvilajeissa, hyvillä varusteilla on lumilautailussa ehdottoman tärkeä rooli. Kun lasket omaan taitotasoon sopivilla ja hyvin huolletuilla varusteilla, pääset nauttimaan lautailusta täysillä. Jotta laskukokemus olisi turvallinen ja miellyttävä, kaikkien laudan komponenttien tulee olla yhteensopivat ja hyväkuntoiset. Lumilauta rakentuu varsinaisesta laudasta sekä siihen kiinnitettävistä siteistä. Lumilautasiteet varmistavat, että monot pysyvät tukevasti kiinni laudassa. Lumilautasiteet eivät juurikaan eroa ulkonäöltään, mutta ne tarjoavat reippaasti vaihtoehtoja erilaisiin laskutyyleihin ja -mieltymyksiin.

  Erilaiset lumilautasiteet

  Lumilautasiteet tarjoavat runsaan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja. Itselle sopivat siteet valitaan oman laskutyyliin, lautatyypin, lumilautakenkien ja taitotason mukaan. Eri laskutyyleihin suunnatut siteet eroavat rakenteeltaan – omaan tyyliin sopivimmat siteet löydät helpoiten osaavan myyjän avustuksella. Pääsääntöisesti koviin nopeuksiin ja tiukkoihin käännöksiin sopivat kovemmat siteet sekä kovemmat lautailukengät. Kovemmat siteet tarjoavat paremman pidon kovassa vauhdissa tehtäviin käännöksiin. Pehmeämmät siteet ja pehmeämmät lumilautakengät sopivat parhaiten perinteiseen rinnelaskuun ja freestyleen. Pehmeämmät siteet tarjoavat optimaalisen määrän joustoa ja kontrollia temppuihin ja rauhallisiin käännöksiin. Jos pidät pehmeiden siteiden tuntumasta, niistä löytyy vaihtoehtoja myös vapaalaskuun. Valintaa tehdessä on tärkeää huomioida myös lumilautasiteiden erilaiset joustoluokitukset. Joustoluokitus vaikuttaa siihen, millaisen tuen ja kontrollin siteet tarjoavat. Ehdottoman tärkeää on aina valita lumilautasiteet, jotka sopivat yhteen lumilautasi ja lautailukenkiesi kanssa. Lauta, lautailukengät ja lumilautasiteet kannattaakin yleensä ostaa samalla kerralla, että eri osat ovat varmasti yhteensopivat.

  Parhaat lumilautasiteet Intersportista

  Mistä parhaat lumilautasiteet rinteeseen? Olipa mielessäsi lumilautasiteet perinteiseen rinnelaskuun tai parkissa temppuiluun, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Pehmeät lumilautasiteet tai kovat lumilautasiteet ­- meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia malleja kaikkiin mieltymyksiin ja laskutyyleihin. Löydät meiltä kaikki tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten huippulaadukkaat Burton-lumilautasiteet. Tilaa lumilautasiteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Sinulle sopivimman mallin ja oikean joustavuuden valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos lautailu on sinun juttusi, muistatahan hankkia myös muut vaatteet ja varusteet lajiin. Katso esimerkiksi lumilaudat, lumilautailukengät, lasketteluvaatteet ja kypärät.

  Paljonko lumilautasiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lumilautasiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 339.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lumilautasiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Freestyle ReFlex M - lumilautaside, Firefly C2 mini Jr - lumilautaside ja Burton Citizen ReFlex W - lumilautaside sekä suosituin merkki on Burton.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lumilautasiteet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun