Sisältöön

Cannondale maastopyörät

Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Cannondale-merkin maastopyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Cannondale on arvostettu pyörämerkki aktiiviharrastajien keskuudessa ja myös brändin maastopyörät ovat saaneet suuren suosion. Merkki sai alkunsa vuonna 1971 ja on siitä saakka valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita polkupyöriä niin maastoon kuin maanteillekin.

Kuinka valitsen oikean Cannondale maastopyörän?

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät myös Cannondalen maastopyörät. Maastopyörät ovat yleensä kaupunkipyöriä kevyempiä ja sopivat paremmin vaikeakulkuiseen maastoon. Maastopyörissä on paksut ja leveät, voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka parantavat pitoa. Käyttötarkoitus kannattaa miettiä etukäteen pyörää hankkiessa. Jäykkäperäinen maastopyörä ei jousta, jolloin pyöräilijän ajotekniikka harjaantuu nopeasti maaston vaihtelun tuntiessa. Jäykkäperäinen maastopyörä sopii hyvin myös yleispyöräksi. Täysjoustomaastopyörässä taas jousto pehmentää maaston muotoja, jolloin esteet eivät hidasta vauhtia samalla tavalla kuin jäykkäperäisessä pyörässä. Pyörää valitessa kannattaa myös koeajaa pyörä, sillä siten sopiva runkokoko löytyy parhaiten. Huomioi esimerkiksi se, että koeajaessa ajoasento tuntuu hyvältä ja pyörää on helppo hallita. Tarkemmat ohjeet maastopyörän valintaan löydät maastopyörän valinta -oppaasta. Kysy tarvittaessa apua myös myyjältä, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta.

Cannondale-pyörät netistä tai Intersport-kaupasta

Voit tilata maastopyörän joko verkkokaupasta tai ostaa sen suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Mikäli saat työsuhde-etuna polkupyöräedun, tutustu Intersportin työsuhdepyöräleasingiin. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

Paljonko Cannondale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Cannondale -kategorian tuotteet saat hintaan 209.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 5699.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 38 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Cannondale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Cannondale Trail Neo 3 - maastosähköpyörä, Cannondale Tesoro Neo X3 29 - hybridisähköpyörä ja Cannondale Trail Neo 4 - maastosähköpyörä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Cannondale maastopyörät

4/5

Perustuu 4 arvosteluun