Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Energetics stretch-housut

Energetics stretch-housut

Energetics stretch-housut ovat laatutietoisen valinta. Energetics stretch-housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Energetics stretch-housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Energetics stretch-housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua stretch-housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Energetics stretch-housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Move Pants W - stretch-housut 29,90 €, Brasilia Ii Wms Housut - stretch-housut 24,90 € ja Breathe Pants W - stretch-housut 29,90 € – millaiset Energetics stretch-housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Energetics stretch-housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Energetics stretch-housut -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Energetics stretch-housut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Move Pants W - naisten stretch-housut, Energetics Brasilia Ii Wms Housut - naisten stretch-housut ja Energetics Breathe Pants W - naisten stretch-housut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Energetics stretch-housut

4.37/5

Perustuu 41 arvosteluun