Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINEnergetics stretch-housut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Stretch-housut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Energetics stretch-housut

  Energetics stretch-housut ovat laatutietoisen valinta. Energetics stretch-housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Energetics stretch-housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Energetics stretch-housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua stretch-housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Energetics stretch-housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Move Pants W - stretch-housut 39,90 €, Kiprano juoksuhousut Ux - stretch-housut 49,90 € ja Maxir Y Pants M - stretch-housut 19,90 € – millaiset Energetics stretch-housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Energetics stretch-housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Energetics stretch-housut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Energetics stretch-housut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Move Pants W - naisten stretch-housut, Energetics Maxir Y Pants M - miesten stretch-housut ja Energetics Kiprano juoksuhousut Ux - miesten stretch-housut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Energetics stretch-housut

  4.36/5

  Perustuu 39 arvosteluun